Myönnetyt Kopiosto-apurahat, kevät 2018

 

Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto jakoi kevään 2018 Kopiosto-apurahojen hakukierroksella henkilökohtaisina apurahoina kääntäjille lähes 55 000 euroa.

Apurahoja myönnettiin 66 hakijalle yhteensä 54 847 € arvosta. Myönnetyistä apurahoista hankeapurahoja oli 43 kpl (36 402 ) ja konferenssiapurahoja 23 kpl (18 445 €). Apurahoja myönnettiin muun muassa ulkomaisiin ja kotimaisiin konferensseihin, opintomatkoihin ja muihin kääntäjän ammattitaitoa edistäviin tarkoituksiin sekä muun muassa työvälineiden ja ammattikirjallisuuden hankintaan.

Kopiosto-apurahat rahoitetaan Kopioston jäsenjärjestöille tilitettävistä valokopiointikorvauksista. SKTL on Kopioston jäsenjärjestö.

Seuraavan kerran SKTL:n Kopiosto-apurahat tulevat hakuun jo kesällä 2018. Hausta ilmoitetaan Kääntäjä-lehdessä 2/2018.

Kevään 2018 hakukierroksen apurahansaajille on ilmoitettu apurahasta henkilökohtaisesti.

SKTL onnittelee apurahansaajia!

 

 

Tiedoksi apurahansaajille 
Apurahan käytöstä on annettava liitolle selvitys, johon on liitettävä alkuperäiset kuitit. Apurahaselvityslomake lähetetään apurahansaajille postitse. Suosittelemme säilyttämään itsellä selvityksen ja kuittien valokopiot. HUOM! Emme lunasta kirjattuja kirjeitä.

Apurahaselvitys on ehdottomasti palautettava liiton toimistoon viimeistään tasan vuoden kuluttua apurahan myöntämisestä. Selvityksen laiminlyöjälle ei voida myöntää enää jatkossa Kopiosto-apurahaa.