Tule järjestämään kanssamme seminaaria!

Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto etsii ruotsin kielen taitoista, kieli- ja käännösalasta kiinnostunutta henkilöä avustamaan toimistoa vuoden 2022 Suomalais-ruotsalaisen kääntäjäseminaarin hallinnointitehtävissä. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Kotimaisten kielten keskus Kotuksen kanssa. Seminaari järjestetään lähitapahtumana 6.–7.10.2022 Turussa (pandemiatilanteen salliessa).

Konferenssisihteerin tehtäviin kuuluu mm. tapahtuman ilmoittautumisten hallinnointi, yhteydenpito tapahtuman osallistujien ja esiintyjien kanssa sekä käytännön järjestelyihin osallistuminen ennen tapahtumaa sekä tapahtumapäivinä. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on erinomainen ruotsin kielen kirjallinen ja suullinen taito sekä hyvä suomen kielen suullinen taito, olet järjestelmällinen sekä itsenäinen työntekijä ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi opintojen oheen suoritettavaksi tai sivutyöksi käännösalan yrittäjälle, joka kaipaa vaihtelua päiviinsä ja haluaa verkostoitua oman alan osaajien kanssa.

Tarvittavien työtuntien arvioitu määrä on noin 80–100 tuntia. Työt alkavat heti sopivan hakijan löydyttyä mutta keskittyvät erityisesti alkusyksylle 2022 sekä viikoille 38–41. Työt voidaan suorittaa pääsääntöisesti etänä. Toivomme, että sinulla on mahdollisuus laskuttaa tehdyt työtunnit meiltä toimeksiantona.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 6.6.2022.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi sähköisesti (liitteet pdf:nä) liiton va. toiminnanjohtaja Jenni Kavénille, jenni.kaven@sktl.fi sekä seminaarin työryhmän yhteyshenkilölle, järjestö- ja viestintäkoordinaattori Aino Suorannalle, aino.suoranta@sktl.fi. Mainitsethan viestissä myös palkkiotoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa järjestö- ja viestintäkoordinaattori Aino Suoranta sähköpostitse osoitteesta aino.suoranta@sktl.fi.