Postituslista ja Käännöstiede-ryhmä

Postituslista

SKTL:n jäsenkirjeen lisäksi V jaoston jäseniin pidetään yhteyttä postituslistan avulla. Listalle voivat lähettää viestejä kaikki jaoston jäsenet, joten siellä voidaan tiedottaa ja keskustella ajankohtaisista asioista.

Voit liittyä listalle osoitteessa https://lists.uef.fi/mailman/listinfo/v-jaosto tai lähettämällä viestin listan ylläpitäjälle (Minna Ruokonen, etunimi.sukunimi at uef.fi).

Listan ylläpitäjänä toimii Minna Ruokonen Itä-Suomen yliopistosta (etunimi.sukunimi at uef.fi).

 

Listalle liittyminen

Lähetä listan ylläpitäjälle sähköpostiviesti, jonka otsikossa lukee ”Liittyminen V jaoston sähköpostilistalle”. Ylläpitäjä lähettää sähköpostiosoitteeseesi liittymiskutsun. Toimi sen ohjeiden mukaan.

Listalle tulevat viestit voi vastaanottaa sähköpostiinsa, ja ne voi myös käydä lukemassa listan www-sivulta.

 

Käännöstiede Facebookissa

Facebookissa toimii aktiivisesti Käännöstiede-ryhmä, johon kuuluu kääntämisestä, tulkkauksesta ja niiden tutkimisesta ja opettamisesta kiinnostuneita opettajia ja tutkijoita sekä käännösalan ammattilaisia.  Ryhmässä keskustellaan ajankohtaisista asioista sekä tiedotetaan kiinnostavista konferensseista ja tuoreesta tutkimuksesta.

Ryhmää ei ole rajattu SKTL:n jäsenille, vaan se on avoin kaikille kiinnostuneille. Ryhmä ei näin myöskään ole SKTL:n tai V jaoston tiedotuskanava.