Näytteilleasettajat

Tule tutustumaan näytteilleasettajiimme tapahtumasalin edustalla!

Arancho Doc – ystävällinen käännöstoimisto – on yksi Euroopan merkittävimmistä käännöspalveluiden tuottajista. Arancho Docin pääkonttori on Bolognassa, Italiassa, ja se tarjoaa kattavia käännöspalveluita kansaivälisille asiakkailleen 35 maassa ympäri maailmaa Tsekin, Suomen, Italian, Espanjan ja Sveitsin toimistoista käsin.”

Semantix Finland Oy on osa Semantix-konsernia, joka on Pohjoismaiden ja Suomen suurin kielipalveluyritys. Tuotamme laadukkaita käännös-, tulkkaus-, koulutus- ja konsultointipalveluja julkisen ja yksityisen sektorin eri tahoille. Palveluvalikoimaamme kuuluu n. 240 käännöskieltä sekä yli 100 tulkkauskieltä. Lisäksi tuotamme erilaisia käännöksiin, digitaaliseen mediaan ja tekniseen mainontaan liittyviä räätälöitäviä palveluja ja teknisiä ratkaisuja.”

Whooshing Deadlines on uudenlainen, notkea työkalu ammattikääntäjien ajanhallintaan. Käännöstöiden suunnitteluun, aikataulutukseen, seurantaan ja laskutukseen tarkoitettu supisuomalainen ohjelmisto on syntynyt kääntämisen ja ohjelmoinnin rautaisten ammattilaisten yhteistyössä.

Whooshing Deadlines julkistetaan Kääntäjienpäivän tapahtumassa Tampereella 29.9.2017.”

Teho-osasto on kolmen kääntäjän perustama Tampereen tehokkain yhteisöllinen työtila yksinyrittäjille, läppärikulkureille ja luoville sieluille näppärästi Tampere-talon ja yliopiston naapurissa. Juuri avatut, ergonomiset ja inspiroivat tilat soveltuvat erinomaisesti kääntäjille ja muille viestintäalan toimijoille. Kääntäjienpäivän osallistujat voivat käyttää Teho-osastoa tauko- tai työtilana.

Lisäksi lauantaina 30.9. Teho-osastolla järjestetään Tehobrunssi ja pikamentorointitilaisuus, johon ovat tervetulleita eri alojen tulokkaat ja konkarit, siis mentoroitavat ja mentorit.”

”SDL Language Solutions offers innovative market-leading translation software to the entire translation supply chain, including freelance translators, language service providers, corporate language departments and academic institutions. SDL Language Solutions is dedicated to supporting and developing translation productivity software and services, such as the industry-renowned SDL Trados Studio, and has supplied over 250,000 product licenses, hundreds of server installations and billions of translated words to the industry.

For more information, visit: www.sdltrados.com and follow us on Twitter @sdltrados #Trados2017.”