Näytteilleasettajat

Plunet

Demo-esittely kahvitauolla kello 15.30-16.00

Näytteilleasettajapaikka Pienen juhlasalin aulassa kello 9.30–17.30

Plunet BusinessManager on markkinoiden johtava toiminnanohjaus- ja käännöstenhallintajärjestelmä. Verkkopohjainen ohjelmisto tarjoaa kielipalvelujen toimittajille ja käännösyksiköille joustavan, automaattisen ratkaisun, jolla voidaan yksinkertaistaa käännösten hallintaa. Plunetiin on integroitu käännösohjelmisto ja taloushallinnon työkalut, ja sitä voidaan mukauttaa yrityksen rakenteiden ja prosessien mukaan. Kääntäjienpäivän työkaluesittelyssä näytämme, miten voit hallita kokonaisia käännösprojekteja tehokkaasti.

Kuulostaako hyvältä? Tule mukaan Plunetin erikoisesittelyyn kello 15.30-16.00 kuulemaan, miten voit optimoida päivittäisen projektinhallinnan.

 

 

AYT

Näytteilleasettajapaikka Pienen juhlasalin aulassa kello 9.30–17.30

Huolehdi turvastasi – älä huomisesta

TYÖTTÖMYYSTURVAA YRITTÄJILLE

Ammatinharjoittajien ja yrittäjien työttömyyskassa AYT on voittoa tavoittelematon ja itsenäinen yrittäjien työttömyyskassa. Jäsenemme ovat kaiken ikäisiä, eri puolilla Suomea toimivia usean eri alan yrittäjiä.

Tervetuloa keskustelemaan työttömyysturvasta, hakemaan lisätietoa ja kartoittamaan oma tilanteesi ständillemme Pienen juhlasalin aulaan.

 

 

SDL

Näytteilleasettajapaikka Pienen juhlasalin aulassa kello 9.30–17.30

Tervetuloa ständille!