Särön Oder-residenssi

Residenssi sijaitsee tässä talossa.

SKTL:lla on yhteistyösopimus Särö ry:n kanssa. Tämän ansiosta kaikki SKTL:n jäsenet jaostosta ja jäsenlajista riippumatta voivat hakea erikseen ilmoitettavina hakuaikoina työskentelemään Särön Oder-residenssiin, joka sijaitsee Saksan ja Puolan rajalla Frankfurt Oderin kaupungissa, noin tunnin junamatkan päässä Berliinistä.

HAKUILMOITUS

Särö ry toivottaa SKTL:n jäsenet tervetulleeksi residenssiin. Toivomme, että voit työskennellä ja levätä tiloissa omien tarpeittesi mukaisesti, ja että tilat toimivat viihtyisänä tukikohtana residenssissä työskennellessäsi ja kaupunkiin tutustuessasi.

Viihtymisen ja toimivuuden varmistamiseksi pyydämme sinua kunnioittamaan residenssin sääntöjä ja ohjeistusta. 

Residenssivieraiden käytössä ovat joko:

  • Kahden hengen huone (16m²), jossa on parisänky, työpöytä ja vaatekaappi tai
  • Yhden hengen huone (10m²), jossa on yhden hengen sänky, työpöytä ja vaatekaappi tai
  • koko residenssiasunto (86m², 3hh).
  • Huoneistossa on erkkeri-ikkunainen yhteistyötila, ruokailutila ja keittiö, jossa on jääkaappi sekä sähköuuni ja -hella. Kylpyhuoneessa on pyykinpesukone. Asunnossa on langaton nettiyhteys. Särö ry antaa vieraiden käyttöön liinavaatteet, ison pyyhkeen ja käsipyyhkeen. Asunto on tarkoitettu korkeintaan kolmen ihmisen yhtäaikaiseen oleskeluun. 

Hinnat / 2 viikon jakso (vuonna 2024):

  • Kahden hengen huoneen hinta (1–2 hlöä) on 462 €,
  • Yhden hengen huoneen hinta hinta on 308 €,
  • koko residenssin (2 huonetta, 1–3 hlöä) hinta on 770 euroa. 

Haettavana on vain kahden viikon jaksoja. 

Huomio: kahden viikon majoitusjakso on aina maanantaista maanantaihin eikä lyhyempää jaksoa voi hakea. Residenssi on käytössä saapumispäivänä klo 14 alkaen. Lähtöpäivänä residenssi on luovutettava klo 12 mennessä. Residenssiasunnon sisätilat ovat savuttomat, tupakointi on mahdollista vain parvekkeilla.

Hakulomake löytyy SKTL:n nettisivuilta hakuaikoina. Hakemuksessa tulee olla vapaamuotoinen työsuunnitelma, jonka perusteella oleskelujaksoa haetaan (enintään A4). Saatuasi myönteisen päätöksen sinun on vahvistettava viikon kuluessa, otatko residenssijakson vastaan. Ilmoituksesi on sitova. Lähetämme sinulle laskun, kun olemme vastaanottaneet vahvistuksesi.

Hallituksen nimittämä kolmen hengen residenssityöryhmä käsittelee hakemukset hakuilmoituksessa ilmoitettuna aikana. Mikäli on useita työsuunnitelmaltaan samanarvoisia hakemuksia, etusijajärjestys annetaan hakijalle, joka ei aikaisemmin ole ollut residenssissä SKTL:n kautta. 

Luethan hakuilmoituksen ohjeet huolella ennen hakemuksen lähettämistä. 

Lisätietoja residenssistä, sen varustetasosta ja yhteystiedoista löytyy Särön nettisivuilta. Residenssillä on myös oma Facebook-sivu.