Kulukorvaus ja laskutus

Lue nämä ohjeet ennen kuin lähetät laskun.

Kulukorvauslaskulle on aina liitettävä mukaan kuitti, jonka perusteella laskutat liittoa. Pelkkä verkkopankista tulostettu maksutosite ei riitä. Jos liitettä ei ole, laskua ei voida maksaa. Muista myös aina tarkistaa, että kirjoitat SKTL:n y-tunnuksen (0202183-3) oikein laskullesi. Käytä IBAN-muotoista tilinumeroa. Tarkista, että olet kirjoittanut nimesi ja tilinumerosi oikein.

Napsauta lomakelinkkiä, täytä lomakkeeseen pyydetyt tiedot, liitä oheen kuitit ja lähetä lomake meille. Kiitos!

– Kulukorvauslasku tehdään verkossa osoitteessa https://portti.aallon.fi/laskuta. Sinulle avautuu alla oleva näkymä (kts. kuva alla).

– Tä'hdellä * merkitynä olevat tiedot ovat pakollisia. Lomakkeen kaikkia kohtia ei ole pakko täyttää.

– Merkitse vastaanottajaksi SKTL:n y-tunnus 0202183-3. Ilman y-tunnusta lasku ei tule SKTL:lle.

– Merkitse laskun numeroksi päivämäärä, jolloin teet laskun. Vaihtoehtoisesti voit käyttää laskun numeroa, jos sinulla on sellainen esim. laskuttaessasi yrityksen kautta.

– Merkitse laskun päivämääräksi päivä, jolloin teet kululaskun.

– Merkitse eräpäivä 14 vrk päähän laskun tekemisestä. Näin lasku ehditään tarkastaa, hyväksyä ja laittaa maksuun.

– Toimituspäivä on päivä, jolloin kirjoitat kululaskun.

– Kirjoita Selite-kohtaan tieto, miksi haet kulukorvausta, mahdollisimman tarkasti. Merkitse tähän esim. päivämäärä ja tapahtuma, johon liittyviin kuluihin haet korvausta. Merkitse myös mahdollinen jaosto tai paikallisosasto, jonka kuluja laskutat. Tämä nopeuttaa laskun käsittelyä. Selite-rivejä voi olla useita, esim. matkakuluja sekä tapahtumakuluja samalla lomakkeella.

– Merkitse A-hinta-kohtaan koko kululaskun loppusumma. Merkitse alv = 0 %, jos perit kulukorvausta kuittia vastaan. Jos olet lähettämässä meille laskua esim. oman yrityksesi kautta, merkitse laskun mukainen alv-kanta.

– Liitä mukaan liite pdf:nä.

– Lähetä lasku.

 

Linkki lomakkeelle