Jäsenmaksu e-laskuna

SKTL:n jäsenmaksu laskutetaan yleensä alkuvuodesta. Laskun voi vastaanottaa sähköpostitse, kuluttajan e-laskuna tai kirjeitse. 

E-laskun etuja jäsenelle:

  • Laskun tietoja ei tarvitse itse näppäillä.
  • Lasku ei voi kadota postissa.
  • E-lasku on kätevimmillään loma-aikana, sillä laskun saa näkyviin tietokoneella, tabletilla tai kännykällä vaikkapa kesämökillä.
  • Laskut arkistoituvat omaan verkkopankkiin.
  • Lasku on paperilaskua ympäristöystävällisempi vaihtoehto. E-laskun hiilijalanjälki on vain 30% paperilaskuun verrattuna.

Jos haluat ottaa e-laskun käyttöön, toimi näin:

- Jäsenen tulee aina itse tilata e-lasku, ennen kuin e-laskuja voidaan lähettää. Tilaus onnistuu oman verkkopankin kautta. Kysy lisää ohjeita omasta pankistasi!

- Kun olet tilannut e-laskun ja tilaustiedot ovat kirjautuneet jäsenrekisterin tietoihin, lähtee jäsenen seuraava jäsenmaksulasku e-laskuna.

- Kun e-lasku on käytössä. jäsen saa omaan verkkopankkiinsa tiedon saapuneesta e-laskusta. Pankki voi lähettää herätteen saapuneesta e-laskusta tekstiviestillä tai sähköpostilla

- Voit itse verkkopankissa valita, että lasku veloitetaan automaattisesti eräpäivänä. Tällöin e-lasku vastaa käytännössä suoraveloitusta.

E-laskun tilaaminen verkkopankissa:

 - Hae aluksi laskuttajan tiedot: Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto ry.

- Lisää tunnistetieto: SKTL:n jäsennumero (löytyy mm. edelliseltä laskulta)

Lisätietoa kuluttajan e-laskusta saat Finanssialan keskusliitosta.

Jos haluat luopua e-laskusta, toimi näin:

- Jäsenen tulee aina itse peruuttaa e-laskun tilaus. Tilaus onnistuu oman verkkopankin kautta. Kysy lisää ohjeita omasta pankistasi!

- Kun olet peruuttanut e-laskun ja tilaustiedot ovat kirjautuneet jäsenrekisterin tietoihin, et enää saa laskuja SKTL:sta e-laskuina.

Hyvä sähköpostilaskuja vastaanottava jäsen

jos jäsenmaksulaskusi ei tullut sähköpostitse perille, tarkistathan sähköpostisi roskapostiasetukset! SKTL lähettää jäsenmaksulaskut ensisijaisesti sähköpostitse, jolloin on mahdollista, että mikäli sähköpostipalvelimesi luokittelee laskun sisältämän viestin roskapostiksi, et ole välttämättä saanut jäsenmaksulaskua. Tarkistathan siis sähköpostisi roskapostilaatikon! Mikäli havaitset laatikossa SKTL:lta tullutta sähköpostia, voit määritellä sähköpostiviestin lähettäjän luotettujen/sallittujen lähettäjien joukkoon, jotta lasku sujahtaa jatkossa ongelmitta saapuneiden viestien joukkoon. Kiitokset!