Hae jäsenmaksuvapautusta

Tällä lomakkeella voit hakea jäsenmaksun alennusta tai vapautusta liitolta. Yhteys on suojattu. Täytäthän kaikki kohdat huolellisesti. Voit selvittää tilannettasi vielä vapaamuotoisesti vapaassa tekstikentässä. Jäsenmaksun alentamiseen tai vapautuksen myöntämiseen tarvitaan aina peruste.

Liiton sääntöjen mukaan hallitus voi harkintansa mukaan myöntää jäsenelle kirjallisesta hakemuksesta vapautuksen jäsenmaksusta määräajaksi painavista syistä, kuten työttömyyden, sairauden tai muun vastaavan syyn vuoksi. Hallitus voi iän tai pitkäikäisen jäsenyyden perusteella vapauttaa jäsenen jäsenmaksusta pysyvästi.

Kunniajäsen on automaattisesti vapaa jäsenmaksusta.

Voit hakea jäsenmaksuvapautusta tai maksun alennusta seuraavista syistä:

  • -Työttömyys (vapautusta voi hakea vain puoleksi vuodeksi kerrallaan)
  • -Työkyvyttömyys, pitkäaikainen sairausloma
  • -Raskaus-, vanhempain- ja/tai hoitovapaa
  • -Ikä ja/tai yli 30-vuotinen jäsenyys
  • -Jatko-opiskelijalle, joka ei ole palkkasuhteessa, voidaan myöntää jäsenmaksualennus (opiskelijan maksu) opiskelun ajaksi, kalenterivuodeksi kerrallaan.

Muista hakea jäsenmaksuvapautusta ajoissa!

Mikäli Sinulla on muita maksuvaikeuksia, otathan ajoissa yhteyttä liittoon, etteivät maksut jää rästiin: jasenasiat@sktl.fi.

Jos haluat olla meihin yhteydessä Turvapostilla, löydät Turvapostimme täältä. Pyydämme kuitenkin lähettämään vapautusanomuksen ao. lomakkeella. Yhteys on suojattu. 


Haen jäsenmaksuvapautusta tai alennusta jäsenmaksusta

*
*
*
*
*

KIITOS!

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.