« takaisin Tulosta

Sivun sijainti: Etusivu » Liitto » Apurahat » Kopiosto-apurahat » Hakulomake

Hakulomake

 

Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto on siirtynyt vuonna 2019 käyttämään sähköistä apurahojen hakujärjestelmää. Järjestelmän toimittaja on Aspicore Oy. Hakulomaketta verkkosivuillamme ei enää käytetä apurahan hakemiseen, vaan Kopiosto-apurahat haetaan kaikki apurahajärjestelmän kautta.

Kaikki uudet Kopiosto-apurahahakemukset on tehtävä jatkossa sähköisen järjestelmän kautta. Järjestelmä säilyttää hakijan tiedot, ja sen kautta hoidetaan jatkossa kaikki apurahan hakua, raportointia ja maksatusta koskevat asiat, myös apurahaselvitysten toimittaminen liittoon.

Ennen kuin lähdet hakemaan apurahaa, luethan ensin hakuilmoituksen ja ohjeet. Täytä lomake huolellisesti. Puutteellisia hakemuksia ei käsitellä. Jo aloitettu hakemus tallentuu apurahajärjestelmäämme ja sitä voi apurahajärjestelmässämme palata myöhemmin täydentämään, mikäli hakemusta ei ole vielä lähetetty. Kun hakemus on lähetetty, sitä ei enää voi täydentää. Hakemusta ei myöskään voi täydentää hakuajan päättymisen jälkeen. Hakija vastaa itse hakemuksessa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. 

Muistathan hakea apurahaa hyvissä ajoin. Emme voi vastata enää viimeisenä hakupäivänä kello 16 jälkeen tuleviin apurahakyselyihin.

 

HUOM! Jos olet hakenut apurahaa ennen vuotta 2019, pyydämme esittämään selvityksen apurahan käytöstä vielä paperilla. Selvitykset voidaan toimittaa apurahajärjestelmän kautta vain niistä apurahoista, jotka olet hakenut myös apurahajärjestelmän kautta. 


13.4.2024 klo 16:27:03