SKTL:n toimisto suljettu

Aika: 21.6.-1.8.2024

SKTL:n toimiston väki lomailee juhannusaatosta elokuun alkuun.

Toivotamme kaikille aurinkoisia kesäpäiviä!

 


Etsitkö kääntäjää tai tulkkia? SKTL:n hakupalvelu auttaa kesälläkin

Opiskelija, tutkinnon suorittanut tai työnhakija, tarvitsetko uudesta asiakirjastasi auktorisoidun käännöksen? Etsitkö kääntäjää jollekin muulle tekstillesi? Tai onko sinulla tarvetta tulkille?

Voit etsiä sopivaa kääntäjää tai tulkkia hakupalvelustamme: sktl.fi/hakupalvelu

Viranomaisten antamien tai esimerkiksi toiselle viranomaiselle toimitettavien asiakirjojen käännöksille tarvitaan usein auktorisoitu kääntäjä. Huomioithan, että Suomessa auktorisoidut kääntäjät ovat suorittaneet tutkintonsa niin, että käännettävistä kielistä toinen on suomiruotsi tai pohjois-inarin- tai koltansaame

Hakupalvelun käyttö on helppoa! Toimi näin:

1) Valitse Laaja haku.

2) Valitse kielipari: mistä kielestä mille kielelle tarvitset käännöksen.

3) Valitse valikosta tekstin tai tulkkauksen ala. Täältä voit lukea ohjeita siitä, millaista kääntäjää tai tulkkia milloinkin tarvitaan.

4) Kääntäjän tai tulkin nimeä klikkaamalla näet hänen yhteystietonsa. Ota kääntäjään tai tulkkiin yhteyttä ja sovi toimeksiannosta hänen kanssaan henkilökohtaisesti.

SKTL ei välitä käännös- eikä tulkkauspalveluja eikä anna hinta-arvioita näistä palveluista. Emme myöskään lähetä listoja kääntäjistä tai tulkeista. Otathan siis yhteyttä suoraan kääntäjiin ja tulkkeihin, heidän yhteystietonsa löydät hakupalvelustamme.

 


Söker du översättare eller tolk? FÖTF:s söktjänst hjälper!


Looking for a translator or interpreter? SKTL’s search engine can help you!