« takaisin Tulosta

Sivun sijainti: Etusivu » Liitto » Apurahat » Kopiosto-apurahat

Kopiosto-apurahat

Kopisto ry tilittää kopiointikorvauksia tekijöitä edustaville jäsenjärjestöille. Jäsenjärjestöt puolestaan jakavat varat edelleen jäsenilleen erilaisina apurahoina ja palkintoina. Kopioston perimät kopiointikorvaukset perustuvat säännöllisesti tehtäviin kopiointitutkimuksiin. SKTL on Kopioston jäsenjärjestö.
 
SKTL jakaa pääsääntöisesti Kopiosto-apurahoja kahdesti vuodessa – keväällä ja syksyllä. Tarkemmista hakuajoista tiedotetaan liiton verkkosivuilla ja Kääntäjä-lehdessä. Liiton hallitus tekee apurahapäätökset erillisen työryhmän ehdotusten perusteella. Apurahaa voivat hakea kopiontikelpoista ja tekijänoikeuslaissa tarkoitettua suojattua aineistoa kääntäneet.  
 
Apurahat jaetaan lähinnä kohdeapurahoina, esimerkiksi perusteltua opintomatkaa varten, ammattikirjallisuuden, työvälineiden tai työhuoneen hankintaan tai muuhun kääntäjän ammattitaitoa edistävään tarkoitukseen. Apurahaa ei myönnetä takautuvasti jo valmistuneeseen hankkeeseen. Tarkemmat hakuehdot ja -ohjeet löytyvät hakuilmoituksista. 
 

Linkit

 
 
Kopioston logo

23.10.2018 klo 12:15:53