SKTL:n syksyn 2022 jäsenrekrytointikampanja ja arvonta uusille jäsenille

1.9.2022

Syksyn 2022 aikana kannattaa sekä suositella että hakea Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton jäsenyyttä – jaossa mahtavia palkintoja!

Liiton jäsenet voivat osallistua jäsenhankintakampanjaan suosittelemalla jäsenyyttä kaverille tai kollegalle. Jäsenyyden suosittelijalle lähetetään kiitokseksi 30 euron arvoinen SuperLahjakortti, jos henkilö, jolle jäsenyyttä on suositeltu, hyväksytään SKTL:n varsinaiseksi, opiskelija- tai koejäseneksi. Mitä useammalle henkilölle jäsenyyttä on suositellut, sitä enemmän lahjakortteja voi saada!

Tarkemmat tiedot ja kampanjan säännöt: www.sktl.fi/jasenkampanja

Myös syksyn uusille jäsenille on jaossa mahtavia palkintoja: kaikki syksyn aikana liiton varsinaiseksi, opiskelija- tai koejäseneksi hyväksytyt henkilöt voivat halutessaan osallistua arvontaan, jossa arvotaan 2 kpl pääpalkintoja ja 3 kpl pienempiä palkintoja. Jaossa on 1 kpl yhden vuoden MOT Kielipalvelu® -lisenssiä, 1 kpl 200 euron arvoista SuperLahjakorttia sekä 3 kpl kolmen kuukauden lukuaikapalvelulahjakorttia. Myös sellaiset henkilöt, jotka ovat jo liiton jäseniä, mutta hakevat esimerkiksi uuden jaoston jäsenyyttä tai opiskelijajäsenyyden muutosta varsinaiseksi jäsenyydeksi, voivat osallistua arvontaan!

Tarkemmat tiedot ja arvonnan säännöt: www.sktl.fi/arvonta

Kampanja-aika on 1.9.–30.11.2022.

Lisätietoja jäsenrekrytointikampanjasta ja uusien jäsenten arvonnasta saa liiton toimistolta osoitteesta jasenasiat@sktl.fi.

 

Liiton jäsenyyttä voit hakea täyttämällä tämän lomakkeen.

Lisätietoa SKTL:n jäsenehdoista