Suomi kääntää -luentosarja alkaa Vaasasta huomenna 17.1.2017

16.1.2017

SKTL järjestää Suomen juhlavuoden kunniaksi luentosarjan yhdessä kääntämistä ja tulkkausta opettavien yliopistojen ja Diak-ammattikorkeakoulun sekä muiden alaa lähellä olevien tahojen kanssa. Luentosarja käsittelee kääntämisen ja tulkkauksen yhteiskunnallista vaikutusta Suomen historian eri vaiheissa.

 

Suomi kääntää – 100 vuotta käännettyä suomea -luentosarja alkaa Vaasan yliopistolla pidettävällä luennolla tiistaina 17.1. klo 16.00. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. 

 

Luentoja on kaikkiaan yhdeksän: keväällä viisi ja syksyllä neljä luentoa, yksi luento jokaisena yliopiston toimintakuukautena. Luennot järjestetään vuorotellen eri yliopistoilla, mutta niitä kaikkia voi seurata etäyhteyden kautta SKTL:n Periscope-sivulla.

Suoran videolähetyksen katsominen ei edellytä Periscope-tiliä eikä sovelluksen lataamista laitteellesi. Riittää, että menet SKTL:n sivulle osoitteeseen https://www.periscope.tv/SKTLtwiittaa.

Striimaus alkaa n. 5 minuuttia ennen varsinaista luentoa. Jos tulet SKTL:n Periscope-sivulle ennen kuin lähetys alkaa, muistathan päivittää selaintasi, kunnes lähetys tulee näkyviin.

Huom! Emme tarjoa kommentointimahdollisuutta.

Luennot tallennetaan myös SKTL:n Vimeo-tilille, josta ne ovat vapaasti katsottavissa jälkikäteen. 
 

Lisätietoja sekä kevätkauden alustava ohjelma. 

 Luentosarjan Facebook-sivut.

 

Seuraa luentosarjaa sosiaalisessa mediassa aihetunnisteilla #Suomikääntää ja #Finlandöversätter.