Kutsu Repla-gaalaan 2013

9.11.2013

SKTL:n kolmosjaosto järjestää Repla-palkinnonjakotilaisuuden lauantaina 9. marraskuuta klo 16 - 18 KOM-ravintolassa (Kapteeninkatu 26, Helsinki).

Olette sydämellisesti tervetulleita juhlimaan av-kääntäjien historian toista Repla-palkintoa yhdessä työtoverien ja Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton kanssa. Tilaisuudessa on ohjelmaa ja liitto tarjoaa lasin kuplivaa ja pientä suupalaa. Kello kuuden jälkeen ovet avautuvat laajemmalle yleisölle ja ilta jatkuu vapaamuotoisen pikkujoulun merkeissä. Ravintolan baari on koko ajan käytettävissä omakustannushintaan, illalla myös ravintolan keittiö.

Palkintotilaisuus on avoin ainoastaan SKTL:n jäsenille sekä palkintoehdokkaille tai heidän edustajilleen. Tänä vuonna ehdolla palkinnon saajiksi ovat:

 

Anna-Maija Ihander

Annu James

Eivor Konttinen

Lokakuun liike (edustaja Tarmo Hietamaa)

Lauri Mäkelä

Sampsa Peltonen

Av-kääntäjien epävirallinen valtuuskunta Tykki (edustaja Lauri Mäkelä)

(Lue perustelut.)

Palkintoraatiin kuuluvat jaoston varapuheenjohtaja Kaisa Vitikainen, rivijäsenten edustaja Maija Rantanen sekä viimevuotinen palkinnonsaaja Esko Vertanen. 

Lisäksi jaetaan pienempiä tunnustuspalkintoja. Juhlatoimikunta ottaa vastaan ehdotuksia mahdollisista palkinnoista ja palkinnonsaajista osoitteissa anniha@utu.fi ja vitikaisa@hotmail.com.

Palkintotilaisuuden jälkeen kello 18 alkaen tilaisuus on avoin kaikille av-kääntäjille.

Illan teemana on Hollywood KOM-teatterissa. Jokainen on vapaa tulkitsemaan teemaa haluamallaan tavalla esimerkiksi pukeutumisessaan.

Ilmoittaudu mukaan 1.11. mennessä tällä lomakkeella (vaatii kirjautumisen jäsenosioon).

Tervetuloa!

Anna-Maija Ihander, SKTL:n III jaoston puheenjohtaja