Kirjallisuuden kääntäjien lavarunotyöpaja

Aika: 2.5.2024 klo 11:00 - 17:00
Paikka: Tekstin talon Permantosali, Lintulahdenkatu 3, Helsinki

Kiinnostaako lavarunous ja spoken word? Kaipaatko vinkkejä esiintymiseen? Haluatko päästää luovuutesi valloilleen?

 

Kirjallisuuden kääntäjien lavarunotyöpajassa tutustutaan lavarunogenren erityispiirteisiin, tehdään lyhyitä kirjoitusharjoituksia ja harjoitellaan esiintymistä mukavassa, kannustavassa porukassa. Kurssilla käydään läpi esiintymisen perusasioita, kuten äänenavausta, esiintymisjännityksen hallintaa ja mikrofonin käyttöä.

 

Työpajaan osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla runouden suomentaja tai haaveilla urasta esiintymislavoilla! Kurssi sopii kaikille kirjallisuuden kääntäjille genreen tai työkieliin katsomatta. Se herättelee omaa luovuutta ja antaa hyviä eväitä erilaisiin esiintymistilanteisiin. Käännösharjoituksia kurssilla ei tehdä.

Työpajan vetää kokenut, palkittu lavarunoilija Aura Nurmi, joka on yksi Helsinki Poetry Connectionin perustajajäsenistä. Lisäksi hänet tunnetaan yhdysvaltalaisrunoilija Amanda Gormanin suomentajana.

 

Aika: torstaina 2.5. klo 11–17

Paikka: Tekstin talon Permantosali, Lintulahdenkatu 3, Helsinki

Hinta: 25 euroa

 

Työpajaan mahtuu enintään 14 osallistujaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisaikaa on pidennetty. Ilmoittauduthan mukaan lomakkeella viimeistään tiistaina 30.4. Työpajaan ei voi osallistua etäyhteydellä.

Kirjallisuuden kääntäjien jaosto tarjoaa kurssin edulliseen jäsenhintaan 25 euroa, joka laskutetaan kurssin jälkeen. Jäsentapahtumamme ovat alvittomia.

 

Tervetuloa mukaan!