UUSI AJANKOHTA: Tampereen paikallisosaston käännöskirjakerhon ystävänpäivä

Aika: 28.2.2024 klo 16:30
Paikka: Café Puusti, Yliopistonkatu 50, Tampere

Tampereen paikallisosaston käännöskirjakerhon lukupiiri palaa tauolta!

Kokoonnumme Café Puustissa – paikallisosasto tarjoaa pullakahvit.

Tällä kertaa luemme Mariana Enriquezin kirjoittaman ja Sari Selanderin suomentaman Mitä liekit meiltä veivät.

"Omaääninen, aikamme idolien suosittelema kiihkeä tarinakokoelma Buenos Airesin sydämen sykkeestä. Naisia, jotka sytyttävät itsensä tuleen protestina lähisuhdeväkivaltaa vastaan. Pohjoisargentiinalaista taikauskoa. 'Likaisen sodan' aikaisia katoamistapauksia. Särkyneitä sydämiä, ihastuksia ja myötätuntoa. Mitä liekit meiltä veivät on poliittisen historian ja pop-kulttuurin läpitunkemaa sukupolvikirjallisuutta. Väkevät, trillerimäiset tarinat jäävät kummittelemaan lukijansa mieleen pitkäksi aikaa."

Kirjat on melko varattuja Tampereen kirjastoista, mutta seutuvaraus maksaa vain kaksi euroa: https://piki.finna.fi/Record/piki.4770762?sid=3672129281

"Käännöskirjakerhoon tapaamiseen ovat kaikki SKTL:n jäsenet tervetulleita, myös ne, jotka eivät ole ennen olleet mukana. Ei tarvitse olla kirjallisuuden asiantuntija tai valmistella intellektuellia sanottavaa. Riittää, että lukee kirjan ja tulee paikalle. Kirjoista ollaan juteltu hyvin vapaamuotoisesti, ja kaikenlaiset ajatukset ovat tervetulleita."

Pyydämme ilmoittamaan tulostasi osoitteeseen kaannoskirjakerho(at)pm.me, niin pystymme varmistamaan oikeankokoisen pöytävarauksen ja puustien riittävyyden. Ilmoita siis samalla, haluatko varata puustin (tai jonkin muun tietyn Puustin herkun).

Samaan osoitteeseen saa matalalla kynnyksellä lähettää myös toiveita ja kehitysideoita lukupiiristä - ehdota vaikka kirjoja, joita voisimme lukea, tai ajankohtia tai kahviloita seuraavalle tapaamiselle. 

Tervetuloa!