Tampereen paikallisoston syyskokous

Kuva: Visit Tampere, Laura Vanzo
Aika: 24.10.2023 klo 17:30
Paikka: Pääkirjasto Metson Kanerva-sali, Pirkankatu 2, Tampere

Tampereen paikallisosaston syyskokous pidetään tiistaina 24.10. klo 17.30 alkaen pääkirjasto Metson alakerrassa sijaitsevassa Kanerva-salissa. Kokouksessa käsitellään normaalit kokousasiat, eli Tampereen paikallisosaston kuluneen vuoden toiminta ja suunnitelma tulevalle vuodelle, selvitys varojen käytöstä ja talousarvio tulevalle vuodelle sekä toimikunnan kokoonpano, paikallisosaston hallitusedustaja ja paikallisosaston edustaja liiton syyskokoukseen. Otamme mielellämme toimikuntaan uusia jäseniä, eli jos paikallisosaston toiminnan suunnittelu kiinnostaa, tervetuloa mukaan! Jos haluat kysyä jotain toimikuntaan liittymisestä, paikallisosaston puheenjohtaja Tiina Tuomiseen voi olla yhteydessä jo etukäteen (tiina.tuominen@sktl.fi). Virallisen kokousosuuden jälkeen paikallisosaston jäsen Laura Jänisniemi tulee kertomaan työnohjauksesta.

Kokouksessa on kahvitarjoilu. Ilmoittaudu viimeistään 16.10.

Mikä työnohjaus?

Tympii ja turhauttaa? Työnteko maistuu puulta, vaikka ala on itse valittu ja rakas? Ehkä on aika pysähtyä miettimään, mikä mättää. Työnohjaustapaamisissa keskustellaan koulutetun ohjaajan johdolla avoimesti ja luottamuksellisesti työhön ja mahdolliseen työyhteisöön liittyvistä kokemuksista ja ajatuksista, etsitään ratkaisuja työn sujuvoittamiseen, jaksamisen parantamiseen ja omien vaikutusmahdollisuuksien tehokkaampaan käyttämiseen. Työnohjaus on antoisa, tavoitteellinen oppimisprosessi kaikille, jotka haluavat kehittyä työssään ja voida paremmin.

Työnohjauksesta kertova Laura Jänisniemi on työskennellyt 28 vuotta kauno- ja tietokirjallisuuden suomentajana. Matkan varrella hän on puurtanut myös erilaisten hankkeiden parissa ja tuottanut kulttuuritapahtumia. Keväällä 2020 Jänisniemi valmistui työnohjaajaksi (STOry) ja opiskelee parhaillaan kirjallisuusterapiaohjaajaksi.

Valokuvausmahdollisuus ennen syyskokousta

Lisäksi ennen kokousta, klo 16 alkaen, paikallisosaston jäsenillä on mahdollisuus valokuvauttaa itsensä Hämeenpuistossa Metson lähistöllä. Liiton viestintäasiantuntija Maarit Laitinen tulee ottamaan meistä kuvia, eli nyt on hyvä tilaisuus päivittää esim. CV-kuva tai sosiaalisen median profiilikuva. Varaa itsellesi viiden minuutin aika kuvaukseen täällä 16.10. mennessä. Kuvaukseen ja kokoukseen on siis erilliset ilmoittautumiset, eli muista ilmoittautua molempiin!