TAPAHTUMA SIIRTYY – Yrittäjyyskoulutus yritystoimintaa suunnitteleville ja vastikään yrittäjänä aloittaneille SKTL:n jäsenille

Aika: 25.-26.5.2023
Paikka: Hietaniemenkatu 2, 00100 Helsinki

Huom.! Valitettavasti joudumme siirtämään tapahtuman syyskaudelle 2023. Tiedotamme asiasta lisää lähempänä koulutuksen uutta ajankohtaa.


Järjestämme suositun yrittäjyyskoulutuksemme jälleen to–pe 25.–26.5. Helsingissä. Kaksipäiväisessä koulutuksessa paneudutaan laajasti yrittäjyyteen liittyviin teemoihin, kuten yritysmuotoihin, markkinoihin, liiketoimintasuunnitelmiin, asiakaskuntaan ja moneen muuhun aiheeseen! Kouluttajana toimii käännösalan pitkän linjan yrittäjä ja LAB-ammattikorkeakoulun liiketalouden lehtori Sanna Kokkonen.

 

Alustava ohjelma:

Torstai 25.5.

9.30 Aamukahvi
10.00 Johdanto, omat vahvuudet, mihin liiketoimintasuunnitelmaa tarvitaan
11.30 Lounas
12.15 Mitä myyn? Tuote, palvelu, palvelutuote
          Kenelle myyn? Ketkä ovat asiakkaitani?
14.00 Iltapäiväkahvi
14.15 Toimiala. Onko kollega kilpailija vai kumppani?
16.00 Koulutus päättyy


Perjantai 26.5.

9.30 Aamukahvi
10.00 Markkinat, markkinointi ja myynti
11.30 Lounas
12.15 Yrityksen perustaminen, yritysmuodot, laskelmat
14.00 Iltapäiväkahvi
14.15 Riskit ja käytännön toimenpiteet
          Liiketoimintasuunnitelman viimeistely + keskustelua
16.00 Koulutus päättyy

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

 

Koulutus sisältää lyhyitä johdantopuheenvuoroja sekä työpajoja, joiden tarkoituksena on laatia jokaiselle osallistujalle oma liiketoimintasuunnitelma. Tavoitteena on työstää asioita yhdessä ja edetä keskustellen. Ohjelma muotoutuu myös osallistujien toiveiden ja ennakkokysymysten mukaan, joten niitä kannattaa esittää ilmoittautumislomakkeella!

Koulutuksen hinta on 120 euroa (alv. 0 %, jäsenkoulutus). SKTL:n hallitus tukee tapahtumaa kattamalla osan sen kuluista, jotta se voidaan tarjota osallistujille edullisempaan hintaan. Koulutuksen hintaan sisältyy kahvit ja lounaat molempina päivinä sekä koulutusmateriaalit. Materiaalit on tarkoitettu ainoastaan osallistujan omaan käyttöön eikä niitä saa jakaa ulkopuolisille.

 

Koulutus järjestetään vain jos vähimmäisosallistujamäärä tulee täyteen. Paikkoja on rajallinen määrä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntai 14.5.

 

Koulutus järjestetään yhteistyössä LAB-ammattikorkeakoulun kanssa.