Tampereen paikallisosaston syyskokous ja Mistä sähkö tulee -tilaisuus

Aika: 15.11.2022 klo 17:30
Paikka: Keskiputouksen voimalaitos, Satakunnankatu 13 b, Tampere

Marraskuussa tapaamme ajankohtaisten asioiden ja paikallisosaston syyskokouksen merkeissä tiistaina 15.11. klo 17.30 alkaen.

Kokouksessa käsitellään normaalit kokousasiat, eli paikallisosaston kuluneen vuoden toiminta ja suunnitelma tulevalle vuodelle, selvitys varojen käytöstä ja talousarvio tulevalle vuodelle sekä toimikunnan kokoonpano, paikallisosaston hallitusedustaja ja paikallisosaston edustaja liiton syyskokoukseen. Otamme mielellämme toimikuntaan uusia jäseniä, eli jos paikallisosaston toiminnan suunnittelu kiinnostaa, tervetuloa mukaan! Jos haluat kysyä jotain toimikuntaan liittymisestä, voit olla yhteydessä paikallisosaston puheenjohtajaan (tiina.tuominen@sktl.fi) jo etukäteen. Kuulisimme syyskokouksessa mielellämme myös jäsenten ajatuksia paikallisosaston tulevan toiminnan suhteen ja mielipiteitä sopivista viestintäkanavista paikallisosaston tiedotukselle. Toivottavasti siis mahdollisimman moni pääsee paikalle.

Tapaamme keskiputouksen voimalaitoksen historiallisessa valvomossa. Syyskokousasioiden jälkeen pääsemme näkemään, mistä sähkö tulee, kun Tampereen Sähkölaitoksen toimitusjohtaja Jussi Laitinen esittelee meille sähkölaitoksen toimintaa ja kertoo Tampereen sähköntuotannosta.

Kokouksessa on kahvitarjoilu. Ilmoittaudu viimeistään 12.11. täällä. Tervetuloa!