SKTL:n ystävänpäivä-etäkahvit

Aika: 17.2.2022 klo 16:30 - 18:30
Paikka: Verkossa

Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto toivottaa kaikki liiton jäsenet sekä jäsenyydestä kiinnostuneet tervetulleiksi ystävänpäiväviikon etäkahveille torstaina 17.2. klo 16.30–18.30 Teamsiin.

Etäkahvittelun aikana pääset kuulemaan liiton kokeneiden jäsenten mielenkiintoisia uratarinoita. Tiedätkö, mitä tekee sarjakuvakääntäjä tai kirjoitustulkki? Millaista on kääntää tietokirjallisuutta? Mitä kaikkea asiatekstinkääntäjän työnkuvaan voikaan sisältyä? Saat myös lisätietoa liiton toiminnasta ja jäsenyyden hyödyistä.

Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin, eli saavu paikalle kaverin, kollegan tai opiskelukaverin kanssa! Teams-linkki avataan klo 16.20 tapahtumapäivänä.

 

Linkki tapahtumaan – tätä saa jakaa vapaasti!

 

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua etäkahveille ennakkoon. Tapahtumaan ei ole pakko ilmoittautua etukäteen, voit myös vain tupsahtaa paikalle tapahtumapäivänä!

 Maanantaihin 14.2. mennessä ilmoittautuneille lähetetään lahjaksi kuponki, jolla voi noutaa 2,5 dl kahvin tai teen sekä yhden paistotuotteen miltä tahansa R-kioskilta (arvo 3 €). Huom.! Kuponkeja on tarjolla rajoitettu määrä.

Tervetuloa mukaan!