Etätulkkauskoulutus asioimistulkeille

Aika: 14.2.2022 klo 17 - 19
Paikka: Verkossa

Kieliasiantuntijat ry, Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto SKTL ry ja Monetra Tulkkipalvelu järjestävät yhteistyössä etätulkkauskoulutuksen puhuttujen kielten tulkeille maanantaina 14.2. klo 17.00‒19.00.

Tapahtuman kuvaus:
Korona on pysyvästi muuttanut myös tulkin maailmaa, mutta etätulkkausta on ollut ennenkin. Syvennytään yhdessä tarkastelemaan, mitä olemme etätulkkauksesta tähän mennessä oppineet! Luodaan katsaus etätulkkauksen käytäntöihin, jotka arjessa karttuvat. Mihin etätulkkaus ei sovi? Mitkä ovat etätulkkauksen hyvät puolet? Mitä kannattaa huomioida työergonomiaan tai tietosuojaan liittyen? Miltä näyttää korona-ajan jälkeinen etätulkkauksen uusi normaali?

Kouluttajat:
Kristiina Immonen on pitkän linjan asioimis- ja oikeustulkki sekä koulutus- ja kulttuurialojen moniosaaja. Kristiina työskentelee Monetra Tulkkipalvelussa tulkkausasiantuntijana.
Veera Rautavuoma toimii asiakkuuspäällikkönä Monetra Tulkkipalvelussa. Niin nykyisessä kuin aiemmissa tehtävissään Veera on tottunut luovimaan tulkkien ja asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden välissä.

Aika: 14.2.2022 klo 17.00‒19.00
Paikka: Teams
Kouluttajat: Kristiina Immonen ja Veera Rautavuoma, Monetra Tulkkipalvelu

Tilaisuus on maksuton.

Koulutus on avoin kaikille Kieliasiantuntijoiden ja Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto SKTL ry:n jäsenille sekä Monetra Tulkkipalvelun sopimustulkeille.

Ilmoittaudu mukaan täällä. Valitse sivun alalaidasta itsellesi yksi "lippu" ja jatka ilmoittautumiseen. Viimeinen ilmoittautumispäivä on torstai 10.2.

 

Jos sinulla on kysymyksiä tapahtuman ilmoittautumiseen liittyen, ota yhteyttä Kieliasiantuntijoiden Taru Savolaiseen, taru.savolainen(at)kieliasiantuntijat.fi. Muissa asioissa voit olla yhteydessä SKTL:n toimistoon, jasenasiat(at)sktl.fi.