Vaasan paikallisosaston Teams-tapaaminen

Anni-Kaisa Leminen
Aika: 13.10.2021 klo 18:00

Anni-Kaisa Leminen osallistuu paikallisosaston tapaamiseen keskiviikkona 13.10.2021 klo 18. Anni-Kaisa asuu Vaasassa ja työskentelee Tampereen yliopistossa yliopisto-opettajana. Hän on myös rekisteröity oikeustulkki. Anni-Kaisa kertoo työstään ja rekisteröidyksi oikeustulkiksi päätymisestään. Anni-Kaisa on yksi vuonna 2018 julkaistun Asioimistulkkaus-kirjan toimittajista ja hän kertoo meille myös tästä työtehtävästä ja kirjasta. Keskustelemme yhdessä Anni-Kaisan puheenvuoron herättämistä ajankohtaisista kysymyksistä. Myös SKTL:n tulkkijaoston jäsenet ovat erityisen tervetulleita tapaamiseen. Ilmoittaudu mukaan 11.10.2021 mennessä. 

 

Onsdag 13.10.2021 kl. 18 deltar Anni-Kaisa Leminen i lokalavdelningens träff. Anni-Kaisa är bosatt i Vasa och jobbar som universitetslärare vid Tammerfors universitet. Hon är också registrerad rättstolk. Anni-Kaisa berättar om sitt jobb och om hur hon blev registrerad rättstolk. Anni-Kaisa var en av redaktörerna för boken Asioimistulkkaus som utkom år 2018 och hon talar också om denna arbetsuppgift och om boken. Därefter följer en diskussion om aktuella frågor utgående från Anni-Kaisas presentation. Till träffen med Anni-Kaisa ser vi fram emot deltagare också från FÖTF:s sektion för tolkar. Anmäl dig senast 11.10.2021.

Ilmoittautuminen/Anmälning

(Vaatii kirjautumisen jäsentunnuksilla. Jos olet unohtanut tunnuksesi, tilaathan ne sähköpostiisi jäsensivujen kirjautumissivulta, kiitos!)