Av-kääntäjien perinteinen kesäpiknik (säävaraus)

Aika: 29.7.2021 klo 17:00
Paikka: Suomenlinnan Kirkkopuisto

Tervetuloa av-kääntäjien perinteiselle piknikille Suomenlinnaan torstaina 29.7. kello 17 alkaen!

Jaosto tarjoaa paikan päällä virvokkeita, mutta otathan myös omat piknik-eväät mukaan! Piknikille ovat tervetulleita kaikki av-kääntäjät – sekä SKTL:n jäsenet että jäsenyydestä kiinnostuneet – ja heidän perheenjäsenensä.

Tapaamispaikkana Suomenlinnan Kirkkopuisto, joka sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä lauttarannasta. Suomenlinnaan pääsee Helsingin Kauppatorilta lähtevällä Suomenlinnan lautalla, jolla kelpaa HSL:n matkalippu tai lauttaterminaalin myyntipisteestä ostettu lippu. Lauttoja lähtee Kauppatorilta Katajanokan puoleisesta päästä 1–4 kertaa tunnissa.

Pyydämme paikalle tulevia ilmoittautumaan tarjoilun mitoittamiseksi, mutta paikalle voi tulla myös ilmoittautumatta. Kysymykset osoitteeseen av-kaantajat@sktl.fi.

Ilmoittautuminen 

Huom.! Säävaraus – sateisen sään sattuessa pyrimme siirtämään tapahtuman sisätiloihin mantereen puolelle. Seuraamme myös koronavirustilannetta. Piknikille tulijoiden kannattaa seurata Facebookissa jaoston sivua tai Av-kääntäjien kahvihuonetta, joissa tiedotetaan mahdollisesti muuttuvista suunnitelmista.

Turvallisuus SKTL:n tapahtumissa