SKTL:n kirjallisuuden kääntäjien kollegakahvit: Esittelyssä tekijänoikeusjärjestö Sanasto

Aika: 25.5.2021 klo 18:00 - 19:00
Paikka: Etäyhteydellä (Teams)

Lämpimästi tervetuloa SKTL:n kirjallisuudenkääntäjien jaoston (I jaoston) kollegakahveille tiistaina 25.5.2021 klo 18–19 etäyhteydellä Teamsissä. Kollegakahveilla tutustutaan tällä kertaa tekijänoikeusjärjestö Sanastoon.

Viestintä- ja markkinointipäällikkö Maija Lielahti Sanastosta tulee kertomaan SKTL:n jäsenille Sanaston toiminnasta, lainauskorvauksista ja palveluista kääntäjille sekä vastaamaan yleisön kysymyksiin.

Kollegakahveilla on mukana tällä kertaa myös I jaoston pj. Taina Helkamo. Ohjelmassa on myös vapaamuotoista jutustelua – nappaa kahvikuppisi mukaan ja tule kuulolle!

Tilaisuus on maksuton ja avoin SKTL:n jäsenille. Suosittelemme tilaisuutta lämpimästi myös kaikille SKTL:n opiskelijajäsenille, jotka suunnittelevat kirjallisuuden kääntäjän uraa!

Tervetuloa mukaan!

 

ILMOITTAUTUMISLOMAKE (Kirjautuminen omilla jäsentunnuksillasi. Jos olet unohtanut tunnukset, voit tilata ne sähköpostiisi jäsensivujen kirjautumissivulta.)

Ilmoittauduthan tilaisuuteen viimeistään maanantaina 24.5.2021. Lähetämme etäosallistumislinkin kaikille ilmoittautuneille ennen tilaisuutta tiistaina 25.5.. Osallistujamäärä on rajattu, joten ilmoittauduthan pian. Tilaisuus järjestetään, mikäli minimiosallistujamäärä täyttyy.

#kollegakahvit