Sopimuskoulutusta SKTL:n jäsenille: tulkkien sopimukset

Aika: 3.3.2021 klo 16:00 - 18:00
Paikka: Verkossa, etäyhteydellä

 
Ilmoittautuminen on päättynyt – kaikki ilmoittautuneet mahtuivat mukaan. Lämpimästi tervetuloa! Jos haluat vielä mukaan koulutukseen, kysy lisäpaikkoja: jasenasiat@sktl.fi, kiitos.

 

Sopimuskoulutusta SKTL:n jäsenille: tulkkien sopimukset
 
Tiedätkö, millainen on reilu sopimus? Askarruttavatko sopimusehdot? Tiedätkö, millaisia sopimuksia tulkeilla on? Mikä on työsopimuksen ja toimeksiantosopimuksen ero? Haluaisitko oppia jämäkämmäksi neuvottelijaksi ja tunnistaa omat neuvotteluvalttisi? 
 
Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto järjestää keskiviikkona 3.3.2021 kello 16–18 sopimuskoulutusta jäsenille. Tässä koulutuksessa perehdytään tulkkien sopimusten erityispiirteisiin ja pohditaan, millainen on hyvä sopimus sekä millaisilla keinoilla hyvään sopimukseen voidaan päästä. Kouluttajana toimii SKTL:n juristi Karola Baran.
 
Koulutukseen ovat tervetulleita kaikki SKTL:n jäsenet. Tilaisuus sopii erinomaisesti niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin tulkeille sekä SKTL:n opiskelijajäsenille, jotka ovat suunnitelleet ryhtyvänsä tulkiksi, ja kaikille muillekin, jotka haluavat päivittää tietojaan tulkkaussopimuksista. Koulutus on jäsenille maksuton.
 
 
 
Koulutus on tarkoitettu vain SKTL:n jäsenille. Ilmoittauduthan jäsensivuilla viimeistään 24.2.2021. Ilmoittautumislomakkeella voi esittää ennakkokysymyksiä. Pyydämme tähän koulutukseen kysymyksiä joko yleisesti sopimuksista tai tulkkien sopimuksiin liittyvistä asioista, kiitos. 
 
Tervetuloa!