Kollegakahvit kirjallisuuden kääntäjille

Aika: 9.12.2020 klo 14:00 - 15:00
Paikka: Verkossa, etäyhteydellä

 

Tervetuloa kirjallisuuden kääntäjien virtuaalikahveille!

Vapaamuotoiset kirjallisuuden kääntäjien jaoston eli I jaoston #kollegakahvit järjestetään verkossa joulukuisena keskiviikkoiltapäivänä 9.12. kello 14–15. SKTL:n syksyn viidennet kollegakahvit on tarkoitettu kirjallisuuden kääntäjille – tervetuloa mukaan! Viimeinen ilmoittautumispäivä on pe 4.12.2020.

Ohjelmassa on tutustumista ja vapaamuotoista jutustelua – oikean kahvitauon tapaan. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin esitellä itsesi muutamalla sanalla. Niin, ja varata tietysti omaan lempikahvi- tai teekupposeesi mieleistäsi juomaa sekä liittyä seuraan!

Virtuaalisen kahvipöydän tällä kertaa kattaa tällä kertaa I jaoston aktiivi ja toimikunnan jäsen Oona Nyström Timonen. Ilmoittaudu mukaan ja tule vaihtamaan kuulumisia kollegojen kanssa! Paikalla jutustelemassa myös jaoston puheenjohtaja Taina Helkamo. Voit myös kertoa minkälaista ohjelmaa haluaisit meidän järjestävän jäsenistölle, tai tulla muuten vain juttelemaan ja tutustumaan muihin kollegoihin. Kaikki uudet ja vanhat jäsenet, tervetuloa!

Tervetuloa mukaan!

 

Ilmoittaudu kahveille ennakkoon!

Tapaamisessamme paikkojen määrä on rajallinen, joten pyydämme tulijoita ilmoittautumaan ennakkoon viimeistään pe 4.12.

Ilmoittautumislomake (Kirjautuminen omilla jäsentunnuksilla)

Mukaan mahtuu 10 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Kun tapahtuma on täynnä, suljemme ilmoittautumislomakkeen. Ilmoittautumaan pääset omilla jäsentunnuksilla. Tunnukset on lähetetty sinulle liittymisen yhteydessä. Jos et muista jäsentunnuksiasi, voit tilata ne jäsensivujen kirjautumissivulta.

Jos et tällä kertaa pääse mukaan, seuraathan tiedotusta ja tule mukaan seuraaville kollegakahveille

 

Osallistuminen

Osallistuminen on helppoa: Tarvitset vain verkkoyhteyden ja laitteen, jolla voit jakaa ääntä ja videokuvaa muille keskustelijoille. Tarkoituksena on, että kaikki osallistujat näkevät ja kuulevat toisensa. (Varmista siis ennen liittymistä, että olet oman koneesi järjestelmäasetuksista sallinut ohjelman käyttää mikrofoniasi ja kameraasi.) Lähetämme osallistumislinkin ilmoittautumisajan päätyttyä kaikille ilmoittautuneille.

 

#SKTLtapahtumat #SKTLtekijät #kollegakahvit


Suunnitteilla on myös muita kollegakahveja eri jaostojen ja paikallisosastojen jäsenille. Kurkkaa kaikki #kollegakahvit tapahtumakalenteristamme: sktl.fi/tapahtumakalenteri.