Tampereen paikallisosaston syyskokous

Aika: 21.10.2020 klo 18:00
Paikka: Teho-osasto, Sairaalankatu 5–7 B1, 33100 Tampere

Tervetuloa paikallisosaston syyskokoukseen keskiviikkona 21.10.2020 kello 18–20 Teho-osastolle!

Kun syyskokousasiat on käsitelty, puhumassa on jäsenemme Katariina Kallio aiheella "Ekakerta! Dekkarikääntäjä hylkää dominot". Pitkän kääntäjänuran tehnyt Katariina kertoo, millainen kokemus oli ensimmäinen romaanisuomennos. Tilaisuudessa on varattu aikaa keskustelulle, mutta kysymyksiä voi lähettää etukäteen osoitteeseen tampere@sktl.fi.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset syyskokousasiat. Listalla on mm. henkilövalintoja, joten jos toimikuntatyöskentely kiinnostaa, nyt kannattaa olla mukana. Tilaisuuteen on mahdollista osallistua sekä livenä että etänä – etäosallistujat vain saavat hankkia kokouspullansa itse, ja livenä on lämpimäisiä ja kahvia tarjolla paikallisosaston puolesta.

Osallistumistavasta riippumatta pyydämme kaikkia osallistujia ilmoittautumaan viimeistään tiistaina 20.10. täällä.

Saapumisohje Teho-osastolle: käänny Kalevantieltä Sairaalankadulle, tule Sairaalankadun päähän, portista sisään ja vasemmalle. Teho-osasto sijaitsee vaaleanpunaisessa rakennuksessa, ja rappu on B1. Ovenpielessä on ovikello. Sairaalankadulle käännyttäessä on oikealla puolella edullista pysäköintitilaa (opasteessa lukee "P Tampere-talo").