SKTL:n #kollegakahvit jäsenille

Aika: 21.10.2020 klo 11:00
Paikka: Verkossa, etäyhteydellä

 

Hei SKTL:n jäsen, tervetuloa mukaan SKTL:n virtuaalikahveille!

Vapaamuotoiset #kollegakahvit järjestetään verkossa lokakuisena keskiviikkona 21.10. kello 11–12. SKTL:n syksyn toiset kollegakahvit on tarkoitettu kaikille jäsenille – tervetuloa mukaan! Virtuaalisen kahvipöydän tällä kertaa kattaa järjestöasiantuntija Jenni Kavén. Klikkaa itsesi mukaan ja tule vaihtamaan kuulumisia kollegojen kanssa

Ohjelmassa on tutustumista ja vapaamuotoista jutustelua – oikean kahvitauon tapaan. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin esitellä itsesi muutamalla sanalla. Niin, ja varata tietysti omaan lempikahvi- tai teekupposeesi mieleistäsi juomaa sekä liittyä seuraan!

Tervetuloa mukaan!

Osallistuminen on helppoa: Tarvitset vain verkkoyhteyden ja laitteen, jolla voit jakaa ääntä ja videokuvaa muille keskustelijoille. Tarkoituksena on, että kaikki osallistujat näkevät ja kuulevat toisensa. (Varmista siis ennen liittymistä GoToMeeting-sovellukseen, että olet oman koneesi järjestelmäasetuksista sallinut ohjelman käyttää mikrofoniasi ja kameraasi.)

Ilmoittaudu kahveille ennakkoon!

Tapaamisessamme paikkojen määrä on rajallinen, joten pyydämme tulijoita ilmoittautumaan ennakkoon viimeistään 16.10.

Ilmoittautumislomake (Kirjautuminen omilla jäsentunnuksilla)

Mukaan mahtuu 12 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Kun tapahtuma on täynnä, suljemme ilmoittautumislomakkeen. Ilmoittautumaan pääset omilla jäsentunnuksilla. Tunnukset on lähetetty sinulle liittymisen yhteydessä. Jos et muista jäsentunnuksiasi, voit tilata ne jäsensivujen kirjautumissivulta.

Jos et tällä kertaa pääse mukaan, seuraathan tiedotusta. Seuraavat kollegakahvit järjestetään marraskuussa ja ne on tarkoitettu opiskelijajäsenille!

#SKTLtapahtumat #SKTLtekijät #kollegakahvit

 

Eri aiheisia kollegakahveja järjestetään jäsenille pitkin syksyä

Onko sinulla toiveita seuraavien kollegakahvien aiheiksi? Mistä aiheista haluaisit keskustella kollegojen kanssa?

Ehdota meille aiheita!

Anna meille palautetta aikaisemmista kollegakahveista!