Etäkoulutus: Spot-webinaari av-kääntäjille

Aika: 20.5.2020 klo 14:00
Paikka: Verkossa, Zoom-etäyhteydellä

Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton III jaosto eli av-kääntäjien jaosto järjestää Spot-koulutusta av-kääntäjille keskiviikkona 20.5.2020 kello 14–17. Koulutus järjestetään etätapahtumana verkossa Zoom-ohjelmalla. Etätapahtuman seuraamiseen tarvitset toimivan verkkoyhteyden ja oman tietokoneen.

Luennoitsijat perustavat webinaarin osallistujien ennakkokysymyksiin ja lähtötasoon. Sisältö muokataan sen mukaan. Vastaathan siis huolellisesti ilmoittautumislomakkeella esitettyihin kysymyksiin.

Koulutus on suunnattu av-kääntäjille, jotka jo käyttävät Spotia työssään, mutta jotka haluavat syventää omaa osaamistaan ohjelman käytössä.

 

Av-kääntäjien Spot-koulutuswebinaari

Päivä ja aika: ke 20.5.2020 klo 14–17

Paikka: verkossa, etäkoulutus

Koulutuksen kieli: englanti

Kouluttajat: Spot Softwaren kouluttajat Peter Bosma ja Leo Reijnen. Molemmilla on vuosikymmenten kokemus Spotin käytössä ja he ovat kouluttaneet aiemmin myös Spotin käyttäjiä Amsterdamissa.

Viimeinen ilmoittautumispäivä: ma 18.5.2020

Koulutuksen hinta: SKTL:n jäsenille maksuton; muille kuin SKTL:n jäsenille: 31 € (alv 24 %).

Ennakkoon edellytettävää: Kaikkia osallistujia edellytetään tutustumaan Spot-koulutusvideoihin YouTubessa ja katsomaan ne ennen webinaaria. 

Tekniset vaatimukset:

  • – Osallistuja tarvitsee toimivan verkkoyhteyden ja oman tietokoneen.
  • – Osallistujien on asennettava ennen webinaariin osallistumista tai siihen osallistumisen yhteydessä ZOOM-sovellus voidakseen osallistua koulutukseen
  • – Osallistujien on päivitettävä Spotin viimeisin versio (6.2) tietokoneelleen voidakseen harjoitella koulutuksen aikana Spotin käyttöä. Spot Softwaren verkkosivuilta voit "vuokrata" (Rent-otsikko Spotin sivuilla) käyttöösi Spot-lisenssin kuukaudeksi hintaan 38 euroa. 
  • – Kouluttaja suosittelee asentamaan myös seuraavan paketin: K-Lite Codec Pack FULL.
  • – Tutustu myös Spot 6.2. -käyttöoppaaseen.
  • – Kaikkia osallistujia edellytetään tutustumaan Spot-koulutusvideoihin YouTubessa ja katsomaan ne ennen webinaaria.
  • – Webinaarissa suosittelemme kuulokkeiden käyttöä.
  • – Spot Softwaren verkkosivut.
 

Osallistujat ja osallistuminen:

Koulutukseen mahtuu 15 ensin ilmoittautunutta. Tämän lisäksi, mikäli kaikki halukkaat eivät mahdu 20.5. järjestettävään webinaariin ja/tai toisellekin webinaarille on kysyntää, järjestetään toinen Spot-webinaari 27.5. Ilmoittautumislomakkeella voit ilmoittautua 20.5. järjestettävään webinaariin, mutta myös ilmoittaa, mikäli et pääse 20.5. mukaan ja haluaisit osallistua 27.5. järjestettävään webinaariin. Jälkimmäinen webinaari järjestetään vain siinä tapauksessa, että kaikki halukkaat eivät mahdu ensimmäiseen ja toisellekin on kysyntää.

Koulutukseen ilmoittautuneiden nimet, sähköpostiosoitteet ja ennakkokysymykset välitetään kouluttajille tilaisuuden järjestämistä varten, jotta he voivat lähettää kaikille osallistujille kutsulinkin tilaisuuteen.

 

Kysyttävää?

  • Jos sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta, ole yhteydessä liiton toimistoon: jasenasiat@sktl.fi.
  • Jos sinulla on teknistä kysyttävää webinaaritekniikasta tai ongelmia ohjelmistojen lataamisen tai asentamisen kanssa, ole yhteydessä av-kääntäjien jaostoon, he välittävät kysymykset kouluttajille: av-kaantajat@sktl.fi.

 

Tervetuloa!

 

Ilmoittautuminen / Ilmoittautuminen on päättynyt. Kysy lisäpaikkoja: av-kaantajat@sktl.fi.