Lääketieteen kääntäjien koulutus SIIRTYY tammikuulle 2022

Aika: 8.-9.1.2021
Paikka: Helsinki

Lääketieteen kääntäjien koulutus siirtyy tammikuulle 2022

Joudumme valitettavasti koronavirustilanteesta johtuen siirtämään tammikuulle 2021 suunnitellun lääketieteen kääntäjien koulutuksen tammikuulle 2022. Tämän lisäksi järjestämme kuitenkin jo tänä syksynä, perjantaina 27.11.2020, lääketieteen kääntäjille suunnatun ajankohtaisen webinaarin. Lue lisää alta ja SKTL:n tapahtumakalenterista.

Tulevat tapahtumat lääketieteen kääntäjille:

Lääketieteen kääntäjien koulutus pe–la 15.–16.1.2022 Helsingissä


Seuraava lääketieteen kääntäjien koulutus järjestetään tammikuussa 2022

Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto järjestää seuraavan kaksipäiväisen lääketieteen kääntäjien koulutuksen pe-la 15.–16.1.2022 Helsingissä.

Koulutuksessa perehdytään tällä kertaa pediatriaan, tilastotieteeseen, lääkkeiden vaikutusmekanismeihin, genetiikkaan, ihotauteihin, autoimmuunisairauksiin ja harvinaissairauksiin sekä potilaskertomusten koukeroihin patologian, anatomian, neurologian ja kuvantamistutkimusten näkökulmasta. Ohjelmassa on myös vierailu uuteen lastensairaalaan. Ohjelma on vielä tässä vaiheessa alustava, joten pidätämme oikeudet ohjelmamuutoksiin.

Koulutukseen ovat tervetulleita kaikki SKTL:n jäsenet.

Jos haluat mukaan koulutukseen, mutta et ole vielä jäsen, voit hakea jäsenyyttä verkkosivuillamme: sktl.fi/jasenyys/hae-jasenyytta.

Ilmoittautuminen avataan syksyllä 2021. Merkitsethän päivämäärät jo kalenteriin!

 

Lämpimästi tervetuloa!