Asiatekstinkääntäjien jaoston ystävänpäivä

© Oy Majakkalaiva Ab
Aika: 11.2.2020 klo 18 - 20
Paikka: Majakkalaiva Relandersgrund, Meritullintori, 00170 Helsinki

Tervetuloa kohtaamaan kollegoita ja kuulemaan EU-puheenjohtajakauden käännösurakasta!

Jaostomme toimintavuosi alkaa perinteisellä ystävänpäivän illanvietolla tiistaina 11.2. klo 18.00 majakkalaiva Relandersgrundissa. Saamme puhujavieraiksemme valtioneuvoston kanslian käännös- ja kielipalveluista Niina Elomaan ja Taru Virtasen. Niina ja Taru kertovat, miltä Suomen vuodenvaihteessa päättynyt EU-puheenjohtajuuskausi näytti kääntäjän silmin ja miten tiivistahtinen monikielinen viestintä saatiin onnistumaan. Kiehtovan sisäpiirintiedon lisäksi luvassa on rentoa yhdessäoloa ja kuulumisten vaihtoa kollegoiden kanssa. Illanvietto on myös hyvä tilaisuus kertoa, mitä toivoisit asiatekstinkääntäjien jaoston tai koko SKTL:n toiminnalta tänä vuonna.

Jos sinulla on kääntäjäystävä, joka ei vielä kuulu SKTL:ään, ota hänet mukaasi kohtaamaan kollegoita ja tutustumaan liittoon!

Illanviettopaikkamme majakkalaiva Relandersgrund on ankkuroitu osoitteeseen Meritullintori, 00170 Helsinki eli Kanavarantaa vastapäätä. Jaosto tarjoaa pientä purtavaa ja lasin viiniä. 

Ystävänpäivän ennakkoilmoittautuminen on päättynyt. Saimme tapahtumaan niin paljon ennakkoilmoittautumisia, että laiva on jo melkein täynnä. Jos haluaisit tulla mukaan ilmoittautumatta, voit tarkistaa tilanteen osoitteesta asiatekstinkaantajat@sktl.fi.

Kysymyksiä tapahtumasta voi esittää kakkosjaoston toimikunnalle

Tervetuloa mukaan!