SKTL näytteilleasettajana Kites-symposiumissa

Aika: 23.10.2019 klo 09:00 - 18:00
Paikka: Radisson Blu Royal Hotel, Runeberginkatu 2, Helsinki

Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto on taas näytteilleasettajana Kites-symposiumissa Helsingissä 23. lokakuuta 2019. Tervetuloa Kitesiin vierailemaan ständillemme! 

SKTL edustaa koko käännösalaa. Olemme jäsenenä ja yhteistyökumppanina alan tärkeimmissä kotimaisissa ja kansainvälisissä järjestöissä. Yhdistämme kääntäjät ja tulkit ammattikuntana. Paikallisosastomme sijaitsevat Turussa, Tampereella ja Vaasassa. Tapahtumissamme ja koulutuksissamme tapaat muita alan ammattilaisia, verkotut alaan, olet mukana kehittämässä alan pelisääntöjä ja toimintamalleja. Voit hakea meiltä apurahoja.

SKTL:n jäsenyyttä arvostetaan korkealle. Se kertoo ammattilaisuudesta, siitä, että olet mukana alan jatkuvassa kehityksessä. Jäsenenä saat meiltä asiantuntevaa neuvontaa ja ohjausta. Liiton jäseneksi voidaan hyväksyä jäsenehdot täyttävä ammattimaisesti toimiva kääntäjä, tulkki, alan opettaja tai tutkija. Lisäksi alan opiskelija voi hakea jäsenyyttä ja yritys tai muu yhteisö voi hakea ulko- tai kannatusjäsenyyttä. Liiton yksilöjäsenet kuuluvat yhteen tai useampaan liiton jaostoista.

Jos osallistut Kites-symposiumiin, toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi piipahtamaan Kites-ständillämme!

Lisätiedot