Haku SKTL:n mentoriohjelmaan on avoinna 8.3. asti

Aika: 22.2.-8.3.2018

Oletko uusi kääntäjä ja/tai tulkki tai onko työtilanteesi muuttunut ja koet tarvitsevasi tukea? Hae SKTL:n mentoriohjelmaan!

Hakuaikaa on pidennetty ja haku on avoinna 8.3. asti.

Mentoreiksi SKTL:n ensimmäiseen mentoriohjelmaan on ilmoittautunut komea joukko kokeneita ja ammattitaitoisia kääntäjiä ja tulkkeja, joten nyt jäsenillämme on mainio tilaisuus kehittää omaa ammattiosaamistaan ja -identiteettiään mentorin tuella.

Aktoriksi voivat hakea varsinaiset jäsenet ja koejäsenet, jotka kokevat hyötyvänsä mentoroinnista. Mentoriohjelmaan hyväksytyille ilmoitetaan 12.3. ja he saavat kutsun joko Helsingissä 20.3. tai Tampereella 23.3. järjestettävään aloitustilaisuuteen.

SKTL:n mentoriohjelman käytäntöihin ja periaatteisiin kannattaa tutustua ennen hakemuksen täyttämistä ja ne löytyvät täältä kirjauduttuasi henkilökohtaisilla tunnuksillasi. Mentorioppaista voit lukea mentoroinnin yleisistä periaatteista, mutta huomioithan, että ne on laadittu jonkin toisen instituution mentorointia ajatellen, joten käytännöt saattavat poiketa SKTL:n mentoriohjelman käytännöistä.

Mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa edellä mainituista lähteistä, älä epäröi kysyä! Lähetä kysymyksesi osoitteeseen jasenasiat@sktl.fi.

Hakulomake