SKTL:n kevätkokous

© Aki Raski
Aika: 24.3.2018
Paikka: Villa-kabinetti, Original Sokos Hotelli Ilves, Hatanpään valtatie 1, Tampere

Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto – Finlands översättar- och tolkförbund ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään lauantaina 24.3.2018 klo 14.00 Original Sokos Hotel Ilveksen Villa-kabinetissa, osoitteessa Hatanpään valtatie 1, Tampere. Valtakirjojen tarkistus aloitetaan kello 13.00, jolloin tarjolla myös kokouskahvit.

Kokouspaikan sijainti, lisätietoa pysäköinnistä yms.

 

Kevätkokouspäivän ohjelma

 
Ohjelmaa kiinnostuneille Vihtorin kirjamessuilla Hotelli Ilveksessä ennen kokousta noin kello 12 alkaen.
 
13.00 Valtakirjojen tarkistus, kokouskahvitarjoilu hotellin kahvitorilla
Varsinaisessa kokouksessa jäsen saa valtakirjalla käyttää enintään kahden poissaolevan jäsenen äänioikeutta. Muistathan, että valtakirjan tulee olla nimetty määrätylle henkilölle ja kahden henkilön on todistettava valtakirjan antajan allekirjoitus oikeaksi. Jäsenmaksunsa (2017) laiminlyöneet jäsenet eivät ole äänioikeutettuja, eivätkä voi äänestää toisenkaan jäsenen valtakirjalla. Valtakirjaa ei voi toimittaa skannattuna. Valtakirjapohjan voit ladata alta.
 
14.00 Sääntömääräinen kevätkokous

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kutsu ja kokouksen esityslista on julkaistu helmikuussa Kääntäjä-lehden numerossa 1/2018.

Pyydämme kokoukseen tulijoita ilmoittautumaan etukäteen kahvitarjoilun mitoittamisen helpottamiseksi, kiitos. Ilmoittauduthan mielellään pe 16.3. mennessä, kiitos!

Ilmoittautumislomake
 

 

Oheisohjelmana Vihtorin kirjamessut

Hotelli Ilveksessä järjestetään samana päivänä myös Vihtorin kirjamessut, joille voi osallistua ennen kokousta ja sen jälkeen. 

Nostoja ohjelmasta:

Klo 16.00 kääntäjä Owen Witesman kertoo työstään suomalaisen kirjallisuuden englannintajana.

Klo 18.15 Tulenkantaja-palkinto 
Tulenkantaja on Aamulehden ja tamperelaisen Tulenkantajien kirjakaupan vuonna 2012 perustama kirjallisuuspalkinto. Se myönnetään edellisenä vuonna ilmestyneelle suomalaiselle teokselle, jolla arvioidaan olevan mahdollisuuksia menestyä käännöksenä Euroopassa.

Tulenkantaja on Aamulehden ja tamperelaisen Tulenkantajien kirjakaupan vuonna 2012 perustama kirjallisuuspalkinto. Se myönnetään edellisenä vuonna ilmestyneelle suomalaiselle teokselle, jolla arvioidaan olevan mahdollisuuksia menestyä käännöksenä Euroopassa. Lue tämän vuoden ehdokkaista täältä.
 
 
 
Tervetuloa!

Liitteet