SKTL:n kevätkokous

Aika: 24.3.2018
Paikka: Villa-kabinetti, Original Sokos Hotelli Ilves, Hatanpään valtatie 1, Tampere

Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto – Finlands översättar- och tolkförbund ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään lauantaina 24.3.2017 klo 14.00 Original Sokos Hotel Ilveksen Villa-kabinetissa, osoitteessa Hatanpään valtatie 1, Tampere. Valtakirjojen tarkistus aloitetaan kello 13.00, jolloin tarjolla myös kokouskahvit.

Kokouspaikan sijainti, lisätietoa pysäköinnistä yms.

 

Kevätkokouspäivän ohjelma

 
Ohjelmaa Vihtorin kirjamessuilla ennen kokousta noin kello 12 alkaen.
 
13.00 Valtakirjojen tarkistus, kokouskahvitarjoilu hotellin kahvitorilla
Varsinaisessa kokouksessa jäsen saa valtakirjalla käyttää enintään kahden poissaolevan jäsenen äänioikeutta. Muistathan, että valtakirjan tulee olla nimetty määrätylle henkilölle ja kahden henkilön on todistettava valtakirjan antajan allekirjoitus oikeaksi. Jäsenmaksunsa (2017) laiminlyöneet jäsenet eivät ole äänioikeutettuja, eivätkä voi äänestää toisenkaan jäsenen valtakirjalla. Valtakirjaa ei voi toimittaa skannattuna. Valtakirjapohjan voit ladata alta.
 
14.00 Sääntömääräinen kevätkokous

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Kutsu ja kokouksen esityslista julkaistaan helmikuussa Kääntäjä-lehden numerossa 1/2018.

Pyydämme kokoukseen tulijoita ilmoittautumaan etukäteen kahvitarjoilun mitoittamisen helpottamiseksi, kiitos. Ilmoittauduthan mielellään su 18.3. mennessä, kiitos!

Ilmoittautumislomake (aukeaa pian)
 
Illalla: Tulenkantaja-palkinnon jako
Tulenkantaja on Aamulehden ja tamperelaisen Tulenkantajien kirjakaupan vuonna 2012 perustama kirjallisuuspalkinto. Se myönnetään edellisenä vuonna ilmestyneelle suomalaiselle teokselle, jolla arvioidaan olevan mahdollisuuksia menestyä käännöksenä Euroopassa. Palkinto jaetaan Ilveksessä järjestettävien Vihtorin kirjamessujen yhteydessä. Messuohjelmaa on tarjolla pitkin päivää, aikataulut julkaistaan myöhemmin. Lue tämän vuoden ehdokkaista täältä.
 
 
 
Tervetuloa!

Liitteet