Mentoriohjelman esittelytilaisuus

Aika: 16.1.2018 klo 18:00 - 20:00
Paikka: Komedia-sali, Meritullinkatu 33, Helsinki, käynti sisäpihalta maisemahissillä toiseen kerrokseen

SKTL käynnistää mentorointiohjelman kääntäjille ja tulkeille keväällä 2018. Mentoriohjelmaan voivat hakea mentoreiksi SKTL:n jäsenet jaostosta riippumatta. Mentorointi on tarkoitettu koejäsenille ja uusille varsinaisille jäsenille, joilla on vasta vähän kokemusta toimimisesta alalla.

Esittelemme mentoriohjelman mentoroinnista kiinnostuneille jäsenille tiistaina 16.1.2018 klo 18 Komedia-salissa järjestettävässä illanvietossa. Tilaisuuteen osallistuminen ei velvoita mihinkään, joten mukaan kannattaa tulla, jos ajatus oman osaamisen ja kokemuksen jakaminen nuorelle kollegalle tuntuu hyvältä.

Tilaisuudessa kerromme mentoroinnin keskeisistä periaatteista ja annamme puheenvuoron jo mentorina toimineelle jäsenellemme. Ohjelmassa lisäksi aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Tarjolla salaatti-illallinen sekä kahvia ja teetä. Tule tapaamaan liiton jäseniä yli jaostorajojen ja viettämään mukavaa iltaa yhdessä! Tilaisuus on maksuton ja se on tarkoitettu SKTL:n jäsenille.

Ensimmäinen, mentoroinnin pilottijakso toteutetaan vuoden mittaisena ja haku mentoriksi alkaa 17.1.  Mentorointijakson aloitustilaisuus järjestetään alustavien tietojen mukaan tiistaina 20.3., jonka jälkeen mentorointiparit jatkavat itsenäisesti vuoden 2019 kevääseen.

SKTL:n kotisivuilla on uusi Mentorointiohjelma-niminen osio. Sieltä löydät perustietoa mentoroinnista.

Ilmoittaudu täällä. Ilmoittautuminen päättyy 10.1.