Asiatekstinkääntäjien kävelykierros Helsingin hienoimpiin sisätiloihin

Aika: 1.12.2017 klo 16:45 - 19:00
Paikka: Helsingin keskusta, kokoontuminen Helsingin yliopiston metroasemalla

Itsenäisyyden juhlavuoden viimeisessä jaostotapahtumassa pääsemme kokemaan historiaa kävellen. Inside Helsinki -kävelykierros tutustuttaa Helsinkiin ja sen arkkitehtuuriin pintaa syvemmältä. Kahden tunnin mittaisen opastetun kävelyn aikana pujahdamme Helsingin keskustan hienoimpiin julkisiin sisätiloihin. Niiden arkkitehtuuri herättää eloon pääkaupungin historiaa ja muuttuvia ihanteita tsaarillisesta empirestä nykypäivän tietoyhteiskuntaan.

Kierros alkaa klo 17 ja kestää kaksi tuntia. Kokoonnumme Helsingin yliopiston metroasemalle (ent. Kaisaniemen metroasema) klo 16.45. Tapaamispaikkamme on asemahallissa liukuportaiden yläpäässä Picnic-kahvilan ja Metro Cafén edustalla.

Kierroksen jälkeen on mahdollista paeta joulukuun viimaa vielä hetkeksi sisätiloihin kollegoiden seurassa. Meille on varattu nurkkaus ravintola Belgen kirjastobaarista (Kluuvikatu 5), jossa voimme nauttia omakustanteisen lasillisen.

Kierrokselle mahtuu 20 henkeä, ja sen hinta on jäsenille 15 euroa. Ilmoittautumisaika on 13.–17.11. Jäsenet saavat ilmoittautumiskutsun sähköpostiinsa 13.11. Kävelykierros laskutetaan ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse.

Ilmoittautuminen näillä sivuilla 13.11. alkaen. (Kirjautuminen jäsentunnuksilla)

Tervetuloa!

II jaoston toimikunta