Koulutus: LinkedIn ja ammatillinen vaikuttaminen

Aika: 17.1.2018 klo 14:00 - 16:15
Paikka: Komedia-sali, Meritullinkatu 33, Helsinki (Sisäpihalta maisemahissillä 2. kerrokseen)

Miten saada LinkedIn-profiili vastaamaan omia ammatillisia tavoitteita ja kuinka hyödyntää Linkediniä viestintäkanavana? Tule mukaan oppimaan LinkedInin mahdollisuuksista keskustelevassa workshopissa.

LinkedIn on tehokas kanava näkyä asiantuntijana, vahvistaa ammatillisia tavoitteita ja rakentaa strategista verkostoa. Käytännönläheisessä workshopissa tutustutaan uudistuneeseen LinkedIniin ja algoritmimuutoksiin, perehdytään asiantuntijuutta korostavan LinkedIn-profiilin rakentamiseen, edistetään ammatillisia tavoitteita ja optimoidaan profiili hakukonetta varten.

Oman profiilin päivittäminen avaa sinulle työmahdollisuuksia ja auttaa sinua verkostoitumaan, sekä laajentamaan profiilisi näkyvyyttä. Opit tekemään profiilistasi tavoitteiden mukaisen ja hyödyntämään sitä asiantuntijaviestinnässä tai työnhaussa. Työpajassa käydään läpi sisällön jakamista LinkedInissa, ja lisäksi saat vinkkejä henkilöbrändäykseen. Bonuksena Kati Saario kertoo, miten tehdään hyvä LinkedIn-postaus.

 

Lyhyesti

Workshop: LinkedIn – ammatillinen vaikuttaminen, kesto 2h

Aika: keskiviikko 17.1.2018 kello 14.00–16.15

Kouluttaja: KTM Kati Saario, Happy Customer Company

Koulutus on suunnattu SKTL:n jäsenille.

Osallistujamäärä: enintään 10 henkeä. 

Huomaa: Tarvitset mukaan oman läppärin ja laturin. 

Osallistujalla olisi hyvä olla perustettuna oma LinkedIn-profiili ennen koulutukseen tuloa. Tähän saat tarvittaessa kirjallisen ohjeen osallistumisvahvistuksen yhteydessä.

Ohje profiilin perustamiseen

Huomaathan myös, että koulutus on workshop-tyyppinen, eli valmistaudu myös osallistumaan aktiivisesti harjoituksiin!

 

Hinta ja ilmoittautuminen

Koulutuksen hinta paikan päällä on 60 € (alv 0 %), sis. koulutuksen, kahvin ja koulutusmateriaalin.

Opiskelijoiden osallistumismaksu paikan päällä 40 € (alv 0 %), sis. koulutuksen, kahvin ja koulutusmateriaalin.

Voit vaihtoehtoisesti etäosallistua koulutukseen webinaarin kautta. Webinaarikoulutuksen hinta on 20 € (alv 0 %). 

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään tiistaina 9.1.2017. Ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautuminen

(Ilmoittautuminen tapahtuu omilla jäsentunnuksilla. Jos olet unohtanut salasanasi, voit tilata uuden salasanan jäsensivujen kirjautumissivun kautta kohdasta Unohditko salasanasi?)

Koulutus on tarkoitettu vain SKTL:n jäsenille. Paikkoja on rajoitettu määrä ja täytämme ne ilmoittautumisjärjestyksessä. Vahvistamme paikat ilmoittautumisajan päätyttyä. Koulutus järjestetään, mikäli vähimmäisosallistujamäärä täyttyy. Laskutamme koulutuksen ilmoittautumisajan päätyttyä sähköpostitse. Jäsenkoulutusten ollessa kyseessä, voimme laskuttaa vain yksityishenkilöitä. Jäsenkoulutuksemme ovat arvonlisäverottomia. Tutustuthan tarvittaessa peruutusehtoihimme.

 

Happy Customer Company

Vuonna 2016 perustettu Happy Customer Company tarjoaa sosiaalisen median konsultointi- ja sisällöntuotantopalveluita yrittäjille, LinkedIn-sparrausta yrityksille ja yksityishenkilöille selkokielellä sekä auttaa asiantuntijoita luomaan henkilöbrändiä. Asiantuntijapalveluita tarjoaa KTM Kati Saario.

Kati Saarion LinkedIn

Lisätietoa yrityksestä

 

Peruutusehdot