Opiskelijoiden varjosymposiumi

Aika: 21.10.2021 klo 16 - 18
Paikka: Webinaari / Zoom

SKTL järjestää opiskelijoiden ja vastavalmistuneiden oman minisymposiumin torstaina 21.10. klo 16–18 Zoomissa. Kaikki kääntämisen ja tulkkauksen alasta tutkimusta tekevät tai viime aikoina tehneet ovat tervetulleita esittelemään omia ideoitaan ja löydöksiään! Kaikille päivän puhujille on luvassa pieni muistaminen kiitoksena puheenvuorostaan. Voit myös saapua paikalle vain kuulemaan muiden tutkimuksista.

Tapahtuman alustava ohjelma:

15.45 – linjat aukeavat, tervetuloa testaamaan yhteyksiäsi!
16.00 – tervetuliassanat ja SKTL:n 40-vuotisjuhlarahaston stipendihaun esittely
16.10 – tutkimusten esittelyjä
18.00 – tapahtuma päättyy

Jos haluat tulla esittelemään omaa tutkimustasi varjosymposiumiin, laitathan viestiä järjestö- ja viestintäkoordinaattori Aino Suorannalle osoitteeseen aino.suoranta(at)sktl.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään tiistaina 19.10. Kerrothan viestissäsi lyhyesti itsestäsi sekä tutkimusaiheestasi. Tutkimuksen tai opinnäytetyön ei tarvitse olla vielä valmis, kuulemme mielellämme myös työn alla olevista projekteista!

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille opiskelijoille ja vastikään valmistuneille. Vinkkaathan sympasta myös kavereillesi! Myös SKTL:n V jaoston jäsenet ovat tervetulleita.

 

Tapahtumaan voit ilmoittautua täällä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on tiistai 19.10.