SKTL:n syyskokous

Aika: 24.11.2018
Paikka: Helsinki

Laitathan päivämäärän jo kalenteriisi!

 

Kutsu sääntömääräiseen syyskokoukseen

Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto – Finlands översättar- och tolkförbund ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään lauantaina 24.11.2018 klo 15.00 Tieteiden talon salissa 104 (1. kerros), osoitteessa Kirkkokatu 6, 00170 Helsinki.

Esityslista ilmestyy Kääntäjä–Översättaren -lehden numerossa 4/2018 marraskuun alussa.
 
 
ILMOITTAUDU TÄÄLLÄ.
 

Syyskokouspäivän ohjelma

 

12.30–14.00 Opiskelijoiden graduesittelyt

Tule tutustumaan uusiin käännös- ja tulkkausaiheisiin graduihin!

 

14.00–15.00 Kahvitarjoilu ja valtakirjojen tarkistus

Jos et itse saavu kokoukseen, voit antaa jollekin äänioikeutetulle SKTL:n jäsenelle valtakirjasi, jotta hän voi äänestää kokouksessa puolestasi. Valtakirjan tulee olla nimetty määrätylle henkilölle ja kahden henkilön on todistettava valtakirjan antajan nimikirjoitus oikeaksi. Valtakirjan antajan jäsenmaksun on oltava maksettu. Jäsenmaksunsa laiminlyöneet eivät ole äänioikeutettuja eivätkä siis voi äänestää toisenkaan valtakirjalla.

Tänä vuonna voit lähettää skannatun pdf-valtakirjan etukäteen SKTL:n toimistolle tarkistettavaksi välttääksemme ruuhkan valtakirjojen tarkistuksessa. Allekirjoitettu valtakirja lähetetään sähköpostitse toimistolle etukäteen viimeistään 19.11. osoitteeseen: jasenasiat@sktl.fi. Otsikoithan sähköpostin Valtakirja/Fullmakt-otsikolla, kiitos. Tämän lisäksi alkuperäinen valtakirja allekirjoituksineen on toimitettava liittoon viimeistään 1.12.2018.

 

15.00 Sääntömääräinen syyskokous

Kokouksessa käsitellään esityslistalla mainitut asiat. Vuoden 2019 toimintasuunnitelma ja hallitusehdokkaat esitellään liiton verkkosivuilla lähempänä kokousajankohtaa. Saavuthan paikalle kokoukseen hyvissä ajoin, varsinkin, jos sinulla on valtakirjoja, jotta kaikki valtakirjat ehditään tarkistaa ajallaan, kiitos!

Pyydämme kaikkia ilmoittautumaan syyskokoukseen viimeistään sunnuntaina 18.11. mennessä, jotta osaamme varata paikan päälle oikean määrän kahvikupposia!

 

18.00 Pikkujoulut

Syyskokouksen jälkeen vietetään liiton pikkujouluja! Pikkujouluihin ovat tervetulleita kaikkien jaostojen jäsenet!
 
 
Tieteiden taloon on esteetön pääsy. Liikuntarajoitteiset pääsevät parhaiten taloon sisäpihan oven kautta. Talossa on viisi kerrosta ja kellarikerros; jokaiseen kerrokseen pääsee hissillä. Inva-WC sijaitsee kellarikerroksessa.