Muutoksia SKTL:n toiminnassa COVID-19:n aiheuttamien varotoimien aikana

16.3.2020

Päivitetty 16.3.2020


 

Suomen kääntäjien ja tulkkien liitto on päättänyt perua toistaiseksi kevään kaikki tilaisuudet. Mahdollisuuksien mukaan korvaamme suunniteltuja tilaisuuksia striimatuilla lähetyksillä. Tiedotamme näistä erikseen. Seuraathan myös tapahtumakalenteriamme, jonne päivitämme jokaisen tapahtuman kohdalle ajankohtaisen tilanteen. 

SKTL:n toimistotilat ovat toistaiseksi suljettu ja toimiston henkilökunta tekee etätöitä. Henkilökunnan tavoittaa parhaiten sähköpostitse ja puhelimitse. Yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Apurahan saajille 

 

Tämänhetkisen ohjeen mukaan Kopiosto-apurahasta on toimitettava selvitys vuoden kuluessa apurahan myöntämisestä, tai mikäli apurahaa ei voi käyttää ja sen haluaa palauttaa, on tästä oltava liittoon yhteydessä. Mikäli konferenssisi on peruttu ja haluat käyttää apurahan toiseen vastaavaan kohteeseen, olethan meihin yhteydessä.

 

Moni apurahansaaja kysyy ohjeistusta matkustamiseen liittyvissä kysymyksissä. Pyydämme seuraamaan THL:n ja ulkoministeriön tai kohdemaan viranomaisten matkustusohjeita ja tekemään päätökset niiden perusteella.

Epidemian takia menetetyistä konferenssimaksuista, matkakuluista ja muista kuluista kannattaa olla yhteydessä suoraan siihen tahoon, jolle maksut on maksettu.

 

THL:n Ajankohtaista koronaviruksesta COVID-19 -sivu

SKTL:n peruutusehdot