Tulkkien äänenkäyttö- ja hengityskoulutus

Aika: 18.2.2023 klo 10:00 - 16:00
Paikka: Ravintola Bali Brunch, Kalkkipellontie 6, Espoo ja verkossa (Teams)

Tulkit pitävät yhtä -työryhmä järjestää lauantaina 18.2.2023 klo 10–16 koulutus- ja toimintapäivän, jonka aiheena on tulkin tärkeimmän instrumentin, eli äänen ja hengityksen hallinta. Ohjelmaan voi osallistua paikan päällä ravintola Bali Brunchissa (Kalkkipellontie 6, Espoo) tai etänä Teamsin välityksellä.

Tapahtuma rahoitetaan osittain SKTL:n Tulkkilaki Nyt -työryhmälle myöntämällä Uljas Attila -palkintorahalla, osittain SKTL:n tulkkijaoston tuella. Tulkit pitävät yhtä -ryhmä järjestää tapahtuman yhteistyössä SKTL:n tulkkijaoston ja The Breath Control Academyn kanssa. Myös SKTL:n tulkkijaoston jäsenet ovat tervetulleita osallistumaan päivän ohjelmaan.

Osallistuminen koulutukseen on maksutonta Tulkit pitävät yhtä -ryhmän ja SKTL:n tulkkijaoston jäsenille. Koulutus pidetään englanniksi ja juonnetaan suomeksi.

Ohjeet ilmoittautumiseen löytyvät IV jaoston jäsenosiosta.

Ohjelman aikana paikan päällä osallistuville järjestetään lounas omakustannehintaan 12,80. Ravintolan sivu: https://www.balibrunch.com.

Tilaisuus tallennetaan.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 13.2.2023 klo 12. Muistathan peruuttaa paikkasi, mikäli et pääse osallistumaan, jotta se voidaan antaa jonossa seuraavalle. Yhteydenotot suoraan osoitteeseen info@thebreathcontrolacademy.com. Paikan päällä paikkoja on rajoitetusti johtuen ravintolan kapasiteetista.