Tulkkien etätilaisuus Poliisihallituksen tulkkauspalvelujen kilpailuttamisesta

Aika: 18.5.2022 klo 17 - 18:30
Paikka: Verkossa

Tulkkien etätilaisuus Poliisihallituksen tulkkauspalvelujen kilpailuttamisesta keskiviikkona 18.5. klo 17.00–18.30

Poliisihallitus on julkaissut tulkkauspalvelujen tarjouspyynnön, johon pitää antaa tarjous 9.6. mennessä. Tulkeilla on herännyt lukuisia kysymyksiä ja kentällä on ollut toivetta yhteisen keskustelutilaisuuden järjestämisestä. SKTL:n tulkkijaoston toimikunta järjestää tämän vuoksi tähän nimenomaiseen kilpailutukseen keskittyvän etätilaisuuden, jossa tulkeilla on mahdollisuus keskusteluun ja kokemustenvaihtoon.

Kilpailutukseen liittyviä kysymyksiä saa esittää Poliisihallitukselle 20. toukokuuta asti ja ajatuksena on, että etätilaisuudessa mm. voitaisiin yhdessä muotoilla ratkaisevia kysymyksiä ja sopia, miten niitä Poliisihallitukselle esitetään.

Tilaisuus on suunnattu ennen kaikkea rekisteröidyille oikeustulkeille, mutta asian luonteen vuoksi tilaisuus on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille, joten kokouslinkkiä saa jakaa eteenpäin tarvittavilla foorumeilla ja kaikki halukkaat ovat tervetulleita osallistumaan. SKTL:n jäseniä pyydämme ilmoittautumaan tiistaihin 17.5. klo 18 mennessä. Kirjoita ilmoittautumislomakkeeseen se kysymys, joka sinulle on kaikista vaikein tai ajankohtaisin Poliisihallituksen kilpailutuksessa ja johon haluaisit saada illan aikana selvyyttä. SKTL:n toimiston asiantuntijat tarkastelevat kysymyksiä mahdollisuuksien mukaan etukäteen ja antavat vinkkejä oman laajan osaamisensa pohjalta.

 

Linkki Zoom-kokoukseen:
https://us06web.zoom.us/j/83815298717
Meeting ID: 838 1529 8717
Passcode: 771621