Tampereen paikallisosaston kollegakahvit

Aika: 27.1.2021 klo 09:00 - 10:00
Paikka: Verkossa, etäyhteydellä (Teams)

Tervetuloa Tampereen paikallisosaston virtuaalikahveille!

Tampereen paikallisosaston vapaamuotoiset #kollegakahvit järjestetään verkossa tammikuisena keskiviikkoaamuna 27.1. kello 9–10. Tervetuloa mukaan! Viimeinen ilmoittautumispäivä on ma 25.1.2021.

Ohjelmassa on tutustumista ja vapaamuotoista jutustelua – oikean kahvitauon tapaan. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin esitellä itsesi muutamalla sanalla. Niin, ja varata tietysti omaan lempikahvi- tai teekupposeesi mieleistäsi juomaa sekä liittyä seuraan!

Virtuaalisen kahvipöydän kattavat tällä kertaa paikallisosaston puheenjohtaja Elina Eskola ja toimikunnan jäsen Milka Koiranen. Ilmoittaudu mukaan ja tule vaihtamaan kuulumisia kollegojen ja toimikunnan kanssa! Voit myös kertoa minkälaista ohjelmaa haluaisit meidän järjestävän jäsenistölle, tai tulla muuten vain juttelemaan ja tutustumaan muihin kollegoihin. Kerromme myös, minkälaista ohjelmaa paikallisosastolle on luvassa kevätkaudella 2021: tule kysymään ja kuulemaan lisää Uusia maisemia, outoja kolkkia -kävelylenkkisarjasta, paikallisosaston frisbeegolfiin tutustumisesta ja Sähköfatbike-sunnuntaista.

 

Kaikki uudet ja vanhat jäsenet, tervetuloa mukaan!

 

 

Ilmoittaudu kahveille ennakkoon!

Tapaamisessamme paikkojen määrä on rajallinen, joten pyydämme tulijoita ilmoittautumaan ennakkoon viimeistään ma 25.1.2021.

Ilmoittautumislomakkeen löydät Tampereen paikallisosaston verkkosivun jäsenosiosta (Kirjautuminen omilla jäsentunnuksilla).

Mukaan mahtuu 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Kun tapahtuma on täynnä, suljemme ilmoittautumislomakkeen. Ilmoittautumaan pääset omilla jäsentunnuksilla. Tunnukset on lähetetty sinulle liittymisen yhteydessä. Jos et muista jäsentunnuksiasi, voit tilata ne jäsensivujen kirjautumissivulta.

 

Osallistuminen

Osallistuminen on helppoa: Tarvitset vain verkkoyhteyden ja laitteen, jolla voit jakaa ääntä ja videokuvaa muille keskustelijoille. Tarkoituksena on, että kaikki osallistujat näkevät ja kuulevat toisensa. (Varmista siis ennen liittymistä, että olet oman koneesi järjestelmäasetuksista sallinut ohjelman käyttää mikrofoniasi ja kameraasi.) Lähetämme osallistumislinkin ilmoittautumisajan päätyttyä kaikille ilmoittautuneille tiistaina 26.1.

 

#SKTLtapahtumat #SKTLtekijät #kollegakahvit


Suunnitteilla on myös muita kollegakahveja eri jaostojen ja paikallisosastojen jäsenille. Kurkkaa kaikki #kollegakahvit tapahtumakalenteristamme: sktl.fi/tapahtumakalenteri.