Av-kääntäjien kesäpiknik Suomenlinnassa (säävaraus)

Aika: 14.8.2020 klo 16:00
Paikka: Suomenlinna (Kirkkopuisto)

Tevetuloa av-kääntäjien perinteiselle Suomenlinnan piknikille perjantaina 14.8. kello 16 alkaen!

Jaosto tarjoaa paikan päällä virvokkeita, mutta otathan myös omat piknik-eväät mukaan! Piknikille ovat tervetulleita kaikki av-kääntäjät, sekä SKTL:n jäsenet että jäsenyydestä kiinnostuneet.

Tapaamispaikkana Suomenlinnan Kirkkopuisto, joka sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä lauttarannasta. Suomenlinnaan pääsee Helsingin Kauppatorilta lähtevällä Suomenlinnan lautalla, jolla kelpaa HSL:n matkalippu tai lauttaterminaalin myyntipisteestä ostettu lippu. Lauttoja lähtee Kauppatorilta Katajanokan puoleisesta päästä 2-3 kertaa tunnissa.

Pyydämme paikalle tulevia ilmoittautumaan tarjoilun mitoittamiseksi, mutta paikalle voi tulla myös ilmoittautumatta. Kysymykset osoitteeseen av-kaantajat@sktl.fi.

Ilmoittautumiseen

Huom.! Säävaraus – sateisen sään sattuessa pyrimme siirtämään tapahtuman sisätiloihin mantereen puolelle. Seuraamme myös koronavirustilannetta. Piknikille tulijoiden kannattaa seurata Facebookissa jaoston sivua tai Av-kääntäjien kahvihuonetta, joissa tiedotetaan mahdollisesti muuttuvista suunnitelmista.

 

Turvallisuus SKTL:n tapahtumissa