Tulkkijaoston liikuntapäivä

Aika: 17.2.2019 klo 11:00
Paikka: Tuusulanjärvi

Hiihtolomat lähestyvät kovaa vauhtia! Tulkkijaoston toimikunta järjestää sunnuntaina 17.2.2019 klo 11 alkaen Tuusulanjärvellä johdannon hiihtolomaviikkoon. Johdannon aikana mahdollisuus retkiluisteluun, potkukelkkailuun, lumikenkäilyyn ja hiihtoon omaan tahtiin. Kilpahenkisillä on mahdollisuus vaikkapa pieneen skabaan.

Parin tunnin rehkimisen jälkeen halukkailla mahdollisuus palautua Gustavelundissa sunnuntaibrunssilla.

Tapahtuma on koko perheelle!

Kokoonnumme Gustavelundin hotellin respassa klo 11. Ellei sinulla ole omia välineitä, sinulla ole mahdollisuus vuokrata lumikenkiä, retkiluistimia monoineen (retkiluistimissa SNS-siteet) ja potkukelkkoja (sekä perinteisiä mummoversioita että kickbike-mallisia niille, jotka haluavat minimoida tuulen vastuksen). Suksia ei voi vuokrata eli hiihtäjät, omat varusteet mukaan!

Tulkkijaosto tukee jaostolaistensa liikuntaa maksamalla kahden tunnin välinevuokran. Perheenjäsenten välinevuokrat omakustanteisia.

Gustavelundista siirrymme Tuusulanjärvelle lämmittelemään kroppaa. Järvellä retkiluistelubaana ja hiihtoladut perinteiselle ja luisteluhiihdolle. Lumikenkäilijät voivat kirmaista järven yli suunnilleen Gustavelundin vastapäätä olevalle Sarvikalliolle, jossa on tilaa tarpoa. (Sauva)kävelijöille ei ole tehty järvelle omaa kaistaa ainakaan vielä. Kuitenkin – järven ympäri kiertää kevytliikenneväylä, 21 km – eli kaikki on mahdollista.

Noin klo 13 omakustanteinen palautuminen sunnuntaibrunssilla Gustavelundissa.

Osoite: Kirkkotie 36 Tuusula.

Saapuminen: Ympäristöystävällisesti omalla autolla eli toimikunta voi osallistujien luvalla yrittää järjestää kimppakyytejä. Muutama henkilö voidaan napata kyytiin myös Järvenpään rautatieasemalta.

Jotta voimme varata riittävästi liikuntarekvisiittaa ja paikkoja brunssille, pyydämme kaikkia ilmoittautumaan mukaan viimeistään 14.2.2019 jäsenosiossa.

Ilmoittautuminen

https://www.gustavelund.fi/fi

https://www.gustavelund.fi/fi/ravintolat/sunnuntaibrunssi