Tampereen paikallisosaston Tyky-toimintaa nia-tanssin merkeissä

Aika: 23.5.2018 klo 18:00 - 20:00
Paikka: La Fabrica del Tango, Klingendahl, Pyhäjärvenkatu 5 B, 3. krs

Nia on liikkumisen iloa!

Nia on kokonaisvaltainen liikuntalaji, joka ravitsee kehoa, mieltä ja sielua! 

Niassa yhdistyy sulavasti tanssi, kamppailulajit ja kehonhallintamenetelmät. Ennen kaikkea kyse on monipuolisesta liikkeestä, oman liikkeen aistimisesta ja siitä nauttimisesta. Tunnin pohjana on helppo koreografia, mutta mukana on myös vapaampaa liikettä. Nia on hauskaa ja leikittelevää, mutta samalla yleiskuntoa parantavaa liikuntaa. Tällä tunnilla fokuksena on erityisesti niska-hartiaseudun hyvinvointi. 

Nian taika muodostuu liikkeen ja musiikin yhteisvaikutuksesta sekä vapaudesta liikkua rennosti juuri omalla tavallasi. Olet lämpimästi tervetullut kokemuksesta ja kunnosta riippumatta! 

Tunnin ohjaa Hanna Uusiprosi, joka on Nia Blue Belt -ohjaaja, RYT-200-joogaohjaaja, kääntäjä ja SKTL:n jäsen. Niasta Hanna on löytänyt täydellisen tavan pitää huolta terveydestään ja hyvinvoinnistaan. Ohjaajana Hanna haluaa johdatella tanssijoita parempaan kehotuntemukseen, läsnäoloon ja liikkeestä nauttimiseen sekä pidemmällä tähtäimellä myös siihen, että hyvä olo saa enemmän ja enemmän tilaa myös tunnilla kävijän arjessa. 

Tunnille tarvitset mukavat vaatteet ja paljaat jalat. 

Nia-tunti kestää 1,5 tuntia, ja sen jälkeen sali on käytössämme vielä puolen tunnin ajan, jolloin voimme vaihtaa vapaasti ajatuksia ja nauttia teetä.

Tilaisuus on maksuton SKTL:n jäsenille. Mukaan mahtuu 20 ensin ilmoittautunutta. Ilmoittaudu viimeistään perjantaina 18.5. lomakkeella, joka löytyy jäsenosiosta.

Lisätietoja:

www.niafinland.fi

http://hannauusiprosi.wixsite.com/niasite

https://lafabricadeltango.fi/