Tulkkien muistintutkimuksen esittelytilaisuus

Aika: 25.4.2017
Paikka: Komedia-sali, Meritullinkatu 33 A (sisäpihalta maisemahissillä toiseen kerrokseen)

Tule kuulemaan mielenkiintoista tietoa tulkkien muistintutkimuksesta. Tutkija Sinikka Hiltunen esittelee tulkkien muistintutkimustaan jaostolaisille liiton tiloissa Komedia-salissa tiistaina 25.4. kello 17.30-20. Komedia-sali löytyy Helsingistä osoitteesta Meritullinkatu 33 A (sisäpihalle, maisemahissillä toiseen kerrokseen).

Voimme myös auttaa Sinikkaa eteenpäin tutkimuksessa, koska hän kaipaisi tässä vaiheessa nimenomaan ammattitulkkien mielipiteitä siitä, mistä tähän mennessä tutkimuksissa saadut tulokset voisivat johtua. Sinikka esittelee tilaisuudessa myös yhtä kokeen osaa eli tehtävänvaihtokoetta, jonka koehenkilöinä olleet tulkit varmaankin muistavat. Millaisia tuloksia tulkit saivat tehtävänvaihtokokeessa ja mitä ne ehkä kertovat? Edeltävän viikon KäTussa Sinikka pitää myös lyhyen luennon tutkimuksestaan, mutta siellä esittelyssä ovat tutkimuksen muut osiot, ei siis tehtävänvaihtokoe.

 

Tilaisuuteen ei ole ennakkoilmoittautumista. Kahvi- ja teetarjoilu. Tilaisuus on avoin myös muille kuin liiton jäsenille, jos sinulla on esim. opiskelijoita, joita haluat tuoda mukanasi. Lisätietoa Sinikan tutkimuksesta löydät täältä.

Tervetuloa!

 

Kuva: Pixabay