SKTL:lle uusia jäsenetuja

7.6.2016

Käytä SKTL:n tarjoamat jäsenedut hyväksesi!

SKTL tarjoaa jäsenilleen monenlaisia jäsenetuja. Jäsenenämme saat etuja työhyvinvoinnin ja -ergonomian palveluista, mm. silmälaseista ja vapaa-ajan tuotteista, ammattikirjallisuudesta, työvälineistä sekä tietysti liiton neuvontapalvelut kääntäjille ja tulkeille, Kääntäjä-lehden neljä kertaa vuodessa kotiisi, alennusta koulutuksista ja kursseista sekä paljon muita hyviä etuja! 

Olemme myös päivittäneet jäsenetujamme alkukesästä, joten kannattaa käydä katsomassa löytäisitkö sinä liiton jäsenetujen joukosta itsellesi sopivan edun! Eduista uusin tarjoaa kaikille SKTL:n jäsenille Suomalaisen Kirjakaupan sanakirjoista alennusta 10 % aina kesän loppuun 31.8.2016 saakka!

Katso kaikki jäsenedut täältä:

www.sktl.fi/jasenyys/jasenedut/

Edut voit lunastaa omaksesi kirjautumalla jäsensivuille omilla jäsentunnuksillasi* ja tutustumalla ohjeisiin.

Voit myös ehdottaa meille uusia jäsenetuja täällä.

***

Jos et vielä ole liiton jäsen, mutta toimit ammattimaisesti kääntäjänä tai tulkkina, voit hyötyä jäseneduistamme liittymällä jäseneksemme. Jäseneksi liittymisestä voit lukea lisää täältä.

Kaunista kesäaikaa!

 

 

* (Jos olet unohtanut jäsentunnuksesi, voit tilata ne jäsensivujen kirjautumissivulta jäsenrekisterissä olevaan sähköpostiisi. Jos tämä ei onnistu, otathan yhteyttä liiton toimistoon.)