Myönnetyt Kopiosto-apurahat, syksy 2015

25.11.2015

Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton hallitus on kokouksessaan käsitellyt syksyn 2015 Kopiosto-apurahahakemukset SKTL:n Kopiosto-työryhmän esityksen pohjalta. Kopiosto-työryhmään vuonna 2015 kuuluvat Sanna Kokkonen, Kari Koski, Tuija Kokko ja Tuula Kojo. Työryhmän sihteerinä toimii Jenni Kavén.

Apurahoja myönnettiin 38 hakijalle yhteensä 32 177,80 € arvosta. Myönnetyistä apurahoista hankeapurahoja oli 31 kpl (25 477,80 €) ja konferenssiapurahoja 7 kpl (6 700,00 €). Apurahansaajille on ilmoitettu apurahasta henkilökohtaisesti sähköpostilla. 

 

Tiedoksi apurahansaajille:

Apurahan käytöstä on annettava liitolle selvitys, johon on liitettävä alkuperäiset kuitit. Apurahaselvityslomake lähetetään apurahansaajille parin viikon kuluessa. Suosittelemme säilyttämään itsellä selvityksen ja kuittien valokopiot. HUOM! Emme lunasta kirjattuja kirjeitä.

Apurahaselvitys on ehdottomasti palautettava liiton toimistoon viimeistään tasan vuoden kuluttua apurahan myöntämisestä. Selvityksen laiminlyöjälle ei voida myöntää enää jatkossa Kopiosto-apurahaa.

Onnittelut apurahansaajille!

Liitteet